Redmi Note 10S - vânător de experiențe

Redmi Note 10S - vânător de experiențe

Redmi Note 10S - vânător de experiențe

Astăzi vom pune sub lupă un nou smartphone Xiaomi - Redmi Note 10S!

Ce se ascunde interesant în următorul reprezentant al seriei deja consacrate?

Ce varietate a fost introdusă în acest model? Vedeți cu ochii voștri ce oferă acest smartphone impecabil!

 

Explorați cu cei mai buni

Obțineți imagini uimitoare! Faceți acest lucru cu o cameră principală de 64 MP și mai bună. Lăsați-vă captivat de momentul pe care îl trăiți și asigurați-vă că îl păstrați pentru mult timp de acum încolo. Surprindeți frumusețea naturii din jurul dvs. cu ajutorul senzorului ultra-wide de 8 MP cu un câmp vizual de 118°.

Camera macro vă permite să faceți zoom cu precizie, iar senzorul de adâncime de 2 MP asigură fotografii de înaltă calitate. Redmi Note 10S vă oferă cea mai bună calitate a imaginii. Un aparat foto mai bun înseamnă o experiență de călătorie mai bună - călătoriți în lume și surprindeți cele mai frumoase lucruri!

Cele mai prețioase amintiri sunt create aici și acum - creați-le cu Redmi Note 10S!

Ecran uimitor și sunet puternic

Vei vedea tot ceea ce contează pe ecranul AMOLED FHD+ de 6,43". Culorile extrem de realiste vor surprinde frumusețea conținutului media pe care îl urmăriți, iar pentru o experiență Redmi Note 10S cu adevărat captivantă, am adăugat difuzoare stereo duble în partea superioară și inferioară a dispozitivului. În plus, veți simți muzica datorită unui motor liniar avansat care va crea efecte de vibrație în funcție de acțiunile dumneavoastră, îmbunătățind experiența de joc.

Veți vedea mai clar fiecare detaliu datorită calității strălucitoare a ecranului.

Raportul de contrast de 4500000:1 scoate în evidență întregul potențial al imaginii, iar gama largă de culori DCI-P3 oferă culori reale.

Gameplay perfect

Scufundă-te în lumea jocurilor cu cel mai bun hardware! Experimentați ritmul acțiunii și scufundați-vă în distracție cu ajutorul motorului cu vibrații liniare pe axa Z, care răspunde la fiecare mișcare a dvs. în joc. Simțiți-vă ca și cum ați fi în inima acțiunii! Echipat cu chipset-ul MediaTek Helio G95, Redmi Note 10S este construit pentru o experiență de gaming de ultimă generație.

Performanțele GPU-ului Mali G76MC4 vor satisface atât jucătorii serioși, cât și pasionații. Bateria puternică de 5000 mAh va menține dispozitivul în funcțiune toată ziua și va reveni rapid la putere maximă cu încărcarea rapidă de 33W!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noul Mi 11 de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.