Xiaomi, pentru un viitor mai bun

Xiaomi, pentru un viitor mai bun

Într-o metropolă precum este Bucurestiul, care a devenit din ce în ce mai aglomerată și unde poluarea din păcate a crescut într-un mod alarmant, prin forțe proprii Xiaomi inițiază un program de dotare a unor instituții de stat. De ziua copilului, Xiaomi Romania a decis să se implice în viitorul celor mici, mai exact a decis să pornească un program de dotare a 9 grădinițe din București cu numai puțin de 100 de purificatoare, Mi Purifier 3C.

Prin acest program Xiaomi Romania dorește să se implice în susținerea viitorului nostru și a noilor generații de copii. Credem cu tărie în astfel de programe și totodată acum este momentul prielnic să ne reimaginam împreună viitorul României și să investim în ceea ce este cel mai prețios pentru noi toți.

Conform noilor studii, aerul din interiorul locuințelor cât și cel din sălile de clasă poate fi de multe ori mult mai poluat decât cel de afară, iar gătitul, curățarea prafului de pe mobilă sau odorizantele nu fac altceva decât să încarce aerul pe are noi îl respirăm cu și mai mulți compuși chimici și particule poluante, pe care noi le inhalăm și în viitorul îndelungat aceastea ne pot înrăutății sănătatea.

Pe de altă parte, pandemia a accentuat nevoia copiilor de a interacționa cu alți copii, dar într-un mediu sigur și sănătos. În acest context, Xiaomi a decis să contribuie pe termen lung la îmbunătățirea stilului de viață al preșcolarilor.



Xiaomi, pentru un viitor mai bun

”Poluarea este o problemă cu care se confruntă întreaga planetă. Noi toți ar trebui să facem eforturi mai mari și să avem mai multă grijă de sănătatea copiilor noștri. De la înființarea sa, Xiaomi a dezvoltat în permanență produse uimitoare, la prețuri accesibile, pentru a permite tuturor consumatorilor să se bucure de un stil de viață mai bun și mai sănătos prin tehnologii inovatoare. Xiaomi vă continua să colaboreze cu partenerii săi din România și din întreaga lume pentru a promova dezvoltarea sustenabilă și a atinge imposibilul”, declară Jimmy Li, Country Manager Xiaomi România.

Programul de care vă povesteam la începutul articolului, în care Xiaomi s-a implicat în dotarea a 9 grădinițe de copii din București, cu 100 de purificatoare 3C. Cu ce îi vor ajuta pe micuți vă întrebați aceste purificatoare? Vă vom raspunde în următoarele rânduri ce anume fac aceste purificatoare de ultimă generație numite Mi Purifier 3C. Lăsând la o parte faptul că sunt smart, iar acum în toate școlile și grădinițele din marile orașe găsim internet wifi, le putem integra cu asistenții virtuali ca Alexa și Google Assistant, sau le putem programa să pornească la o anumită oră sau să porneacsă în cazul în care calitatea aerului din încăpere scade sub nivelul normal sau sub nivelul dorit de noi, prin aplicația propietară MiHome.

Datorită faptului că Mi Purifier 3C beneficiază de filtre HEPA cu trei straturi extrem de eficiente acestea pot filtra circa 99,97% particule poluante din încăperea în care este situat cu dimensiunea de până la 0.3 μm. Acesta din urmă poate filtra până la 320 m3/h, adică 5330 de litri de aer purificat pe minut.

Totodată gama de purificatoare de aer de la Xiaomi este destul de versificată, prin urmare ve-ți găsi mult mai multe modele dacă intrați pe www.mi-home.ro

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.