Acesta este noul Mi Smart Air Fryer 3.5L

Acesta este noul Mi Smart Air Fryer 3.5L

Mi Smart Air Fryer 3.5L a sosit pe rafturile noastre virtuale, un maestru în a scoate la iveală prospețimea și ce e mai bun din alimente. Dar mai întâi, să ne concentrăm puțin asupra a ceea ce este mai exact Mi Smart Air Fryer. Este un aparat de bucătărie care distribuie căldura în așa fel încât alimentele să fie încălzite, rumenite sau prăjite uniform. A numi Mi Smart Air Fryer un aparat de prăjit fără grăsimi este un fel de simplificare, dar pentru ușurința de utilizare, a fost lambistuit cu acest nume.

Ce poate face cu adevărat?

Să începem cu câteva informații de bază despre capacitățile aparatului Mi Smart Air Fryer 3.5L. Acest dispozitiv funcționează cu un interval de temperatură de la 40 la 200 de grade Celsius, ceea ce îi conferă o gamă destul de largă. Chiar la începutul intervalului de temperatura, avem destul de multe opțiuni. Cea mai mică setare vă permite să creați condițiile ideale pentru a face iaurt de casă. O temperatură puțin mai ridicată este ideală pentru deshidratarea (uscarea) fructelor, legumelor și a cărnii. Sunt deja două gustări sănătoase și abia am rotit selectorul de temperatură! La urma urmei, nici măcar nu am trecut încă la chips-uri!

Căldură

Temperatura nu prea ridicată, dar totuși caldă, pe care o poate produce friteuza Mi Smart Air Fryer este perfectă pentru dezghețarea produselor. Omul nu trăiește doar din iaurt și fructe, nu-i așa? Uneori trebuie să scoți din congelator acele fripturi pe care le-ai păstrat pentru "zile negre".

Mai cald...

După ce ați decongelat produsul ales, carne sau falafel, este timpul pentru procesul de încălzire. Nu trebuie să mai scoateți o altă oală, pentru că, oricum intenționați să pregătiți cina, o puteți face în friteuza Mi Smart Air Fryer 3,5L. Prăjirea va avea loc fără grăsimi inutile. Doar puțin este suficient pentru a oferi vasului dvs. o crocantă perfectă și o aromă delicioasă. Folosind grila de grătar, puteți recrea aroma pe care o iubiți fără a fi nevoie să aprindeți grătarul. Platoul detașabil oferă, de asemenea, spațiu pentru garnituri, cum ar fi cartofii prăjiți. Designul cu două niveluri al friteuzei cu aer Mi Smart Air Fryer vă permite să vă pregătiți masa fără a murdări o grămadă de vase.

.

E fierbinte!

Cea mai bună parte este că Mi Smart Air Fryer 3.5L poate deveni sous-chef-ul tău. Imaginați-vă o după-amiază de iarnă când sunteți grăbit și în plină furtună de zăpadă și încercați să vă întoarceți cât mai repede acasă. Ziua a fost obositoare și aveți poftă de o masă caldă și nutritivă cât mai repede posibil. Atunci vă amintiți că masa pregătită în friteuza cu aer Mi Smart Air Fryer se va coace singură. Cu doar câteva clicuri în aplicație, cina începe să se pregătească în timp ce ajungeți acasă.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.