Apare noul model Xiaomi Electric Scooter 3 Lite!

Se încarca... 104 view(s)
Apare modelul Xiaomi Electric Scooter 3 Lite!

Numărătoarea inversă până la primele zile de vară a luat sfârșit. Unii oameni își planifică deja vacanța de vară din acest an, alții profită de temperaturile din ce în ce mai ridicate și profită la maximum de timpul petrecut în aer liber. Dar ce-ar fi dacă am putea face așteptarea unuia dintre anotimpurile noastre preferate și mai plăcută? Noi avem răspunsul! Având în vedere condițiile meteo din ce în ce mai favorabile, am pregătit un articol despre cel mai recent scuter Xiaomi, care este posibil să apară în curând pe străzile noastre.

Design sofisticat

Scooterul electric Xiaomi 3 Lite este un produs în premieră de la Xiaomi, care vă va oferi, mai presus de toate, o plimbare confortabilă într-un stil cu adevărat grozav. Corpul este fabricat din aliaj de aluminiu de înaltă calitate, obținut prin tehnologia de compactare cu un singur proces. Utilizarea acestui material, a permis să facă cel mai recent scuter Xiaomi nu numai ușor, ci și compact. În plus, designul său permite o pliere rapidă și intuitivă, care nu ar trebui să vă ia mai mult de câteva secunde. Toți acești parametri vor fi de mare importanță atât în timpul deplasărilor, cât și în timpul utilizării zilnice, când fiecare minut petrecut pe drum poate fi foarte important. Xiaomi Electric Scooter 3 Lite, pe lângă un design foarte atent, este, de asemenea, caracterizat de o schemă de culori destul de îndrăzneață, în care fanii combinațiilor puternice și contrastante vor găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși

O deplasare confortabilă

Premiera scuterului electric Xiaomi nu este doar o schimbare vizuală, ci mai ales funcțională! În Xiaomi Electric Scooter 3 Lite, designul ghidonului a fost simplificat, ceea ce îl face să ia o formă și mai minimalistă. Afișajul în sine a fost, de asemenea, îmbunătățit. Acest aspect joacă un rol important în creșterea siguranței la volan. Zone de informații mai clare, setări mai lizibile ale treptelor de viteză și o pictogramă mai simplă a bateriei sunt doar câteva dintre îmbunătățirile care au fost aduse pentru a vă face călătoria mai confortabilă. De asemenea, nu am uitat nici de importanța stabilității și de modul în care aceasta poate afecta confortul, dar și plăcerea de a te deplasa în oraș pe o trotinetă electrică. În acest scop, am extins puntea scuterului electric Xiaomi Electric Scooter 3 Lite cu un centimetru complet, ceea ce se va traduce cu siguranță într-o călătorie și mai confortabilă.

Pe distanțe lungi

20km/h - aceasta este viteza maximă la care poate accelera Xiaomi Electric Scooter 3 Lite. În plus, nu se va teme de terenul accidentat sau de denivelările mici, care nu sunt atât de greu de găsit pe drumurile noastre. Toate acestea datorită capacității sale de a depăși pante de până la 14% inclinatie. Cel mai nou scuter Xiaomi va fi perfect și pentru deplasarea zilnică la serviciu sau la școală. Bateria complet încărcată este suficientă pentru 20 km de condus continuu. Aceasta este o distanță care vă va permite, fără îndoială, să ajungeți amândoi la destinația aflată chiar și în celălalt capăt al orașului și să vă întoarceți acasă în siguranță, fără a vă îngrijora de autonomia insuficientă a bateriei.

Aveți nevoie de mai multe argumente pentru achiziționarea unui Xiaomi Electric Scooter 3 Lite? Noi sperăm că nu, iar singurul lucru cu care trebuie să vă înarmați este răbdarea. Pentru că nu știm nici ziua, nici ora la care va ajunge pe rafturile noastre virtuale cel mai nou scuter. Cu toate acestea, vă sfătuim să vă abonați la newsletter-ul nostru cât mai curând posibil, iar apoi veți primi o notificare despre noutățile Xiaomi!

Vezi mai mult
 • Cel mai bun aparat de ras? Doar de la Xiaomi!
  Cel mai bun aparat de ras? Doar de la Xiaomi!
  Căutați un aparat de ras electric care să vă ofere un bărbierit neted și confortabil? Este chiar aici! Faceți cunoștință cu aparatul de ras electric Xiaomi Mi 5-Blade.
  2022-06-23 13:26:00
  26 view(s)
 • Tehnologia lui Xiaomi MIX FOLD
  Tehnologia lui Xiaomi MIX FOLD
  Ar trebui să cumpărați o tabletă sau un smartphone? Faceți clic și citiți despre Xiaomi MIX FOLD - o minune tehnologică care le va înlocui pe amândouă în același timp!
  2022-06-21 08:09:00
  58 view(s)
 • Este timpul pentru un nou ventilator de la Xiaomi
  Este timpul pentru un nou ventilator de la Xiaomi
  Vara abia ce a început? Pregătiți-vă pentru asta acum și faceți cunoștință cu unul dintre ventilatoarele Xiaomi care ar putea apărea în curând pe Mi-Home.ro!
  2022-06-20 11:51:00
  32 view(s)
 • Apare modelul Xiaomi Electric Scooter 3 Lite!
  Apare noul model Xiaomi Electric Scooter 3 Lite!
  Vine vara și, odată cu ea, sezonul trotinetelor! Faceți clic și aflați mai multe despre cea mai recentă versiune a scuterului electric de la Xiaomi!
  2022-06-17 07:53:00
  104 view(s)