Se încarca... 98 view(s)

Mulți oameni au un talent înnăscut pentru DYI, însă uneori chiar și cei mai talemtați au nevoie de o motivare în plus sau de unealta potrivită să ducă proiectul la bun sfârșit. Xiaomi Electric Precision Screwdriver este dispozitivul perfect și pentru începători dar și pentru cei ce au construit multe în viață. Acum ceva timp, pe blogul nostru apăruse un articol despre Mi Cordless Screwdriver și vă povesteam că este echipamentul perfect pentru a asambla orice tip de mobilă din casă. Și acum că vorbim de Xiaomi Electric Precision Screwdriver poate te întrebi, ”Ok și asta cu ce e mai diferită?”. Te lămurim imediat!

Îi plac eletronicele

După cum sugerează și numele, destinul eroului nostru de azi este să repare cele mai utilizate device-uri electronice din casa ta. Mărimea sa compactă îi permite să opereze eficient chiar și cei mai mici pacienți precum ceasuri, camere sau telefoane. De acum încolo, toate reparațiile vor avea loc sub privirea ta atentă. Designul portabil și autonomia mare a bateriei (ce îți permite să înșurubezi peste 400 de șuruburi) vor face din . Xiaomi Electric Precision Screwdriver companionul ideal oriunde te-ai afla. Când mult iubita ta dronă aterizează nu tocmai conform așteptărilor . Xiaomi Electric Precision Screwdriver vine în ajutor! Înțelegem că astfel de accidente, dar și multe altele nu așa de greu de imaginat, pot avea loc oricând și este o idee bună mereu să ai un companion atât de iscusit alături.

Biți, biți, o mulțime de biți...

Imediat ce vei deschide coletul de la Mi-Home.ro, vei avea în fața ochilor o carcasă mică cu o șurubelniță electrică și nu în cele din urmă, vârfuri magnetice. Mărimea suspect de mică a pachetului ar putea sugera că vârfurile magnetice pot fi de dimensiunea unor pastile, dar nu e cazul să te lași păcălit. Setul include până la 24 de biți, de diferite dimensiuni și forme. Cele 18 capete mai scurte vor fi perfecte pentru sarcinile ce necesită precizie, precum dezasamblarea consolelor portabile sau a jucăriilor. Cei 6 biți rămași au o structură mai lungă și se vor dovedi perfecți în operarea în locuri greu de ajuns precum echipamentele de dimensiuni mari similare televizorului. Toate părțile de metal sunt confecționate din oțel ultra-durabil S2, ce poate atinge până la 60 de puncte pe scala Rockwell.

Precizie în execuție

Cât despre anduranță... Xiaomi Electric Precision Screwdriver cu dimensiunea sa și structura specială tridimensională, crește semnificativ aderența degetelor, asigurând o prindere sigură. Dacă printr-un miracol surubelnița electrică îți alunecă printre degete, nu te speria! Carcasa de aluminiu comfecționată printr-un proces amplu de oxidare va rezista multor provocări, iar numeroasele proctecții alea bateriei vor asigura siguranță completă împotriva supraîncărcării, supraîncălzirii sau a altor evenimente neplăcute. În ceea ce privește încărcarea, șurubelnița vine cu un port USB Type-C lângă care se află un LED ce te va lăsa să știi când poți folosi din nou dispozitivul.

Știi deja la ce vrei să folosești Xiaomi Electric Precision Screwdriver? Comand-o de aici și să înceapă înșurubatul!

Vezi mai mult
 • Noi reduceri pe Mi-Home
  Noi reduceri pe Mi-Home
  Descoperă cele mai noi reduceri de pe Mi-Home.ro!
  2022-05-19 12:07:00
  86 view(s)
 • POCO F4 GT va fi disponibil curând!
  POCO F4 GT va fi disponibil curând!
  POCO F4 GT va fi disponibil curând pe Mi-Home.ro! Afla acum ce specificatii are noul model!
  2022-05-18 13:09:00
  244 view(s)
 • Ai un produs original Xiaomi?
  Ai un produs original Xiaomi?
  Doriți să vă asigurați că produsele Xiaomi provin din surse autorizate? În acest articol veți găsi instrumente și modalități de a vă ajuta să determinați acest lucru!
  2022-05-16 08:06:00
  112 view(s)
 • Xiaomi Electric Precision Screwdriver
  E timpul pentru OLED!
  OLED vine în curând și pe televizoarele Xiaomi! Descoperă noile Xiaomi OLED Vision TV.
  2022-05-13 13:03:00
  66 view(s)