Cantarele inteligente de la Xiaomi

Cantarele inteligente de la Xiaomi

Cântarele inteligente de la Xiaomi

Cu Xiaomi vă puteți echipa întreaga casă! De la bucătărie, la camera de zi, la baie și la sala de sport. Pentru fiecare dintre aceste locuri, creăm dispozitive inteligente care sunt utile în orice situație posibilă.

Pentru astăzi am pregătit o comparație a echipamentelor pe care toată lumea le cunoaște. Două cântare cu o formă extrem de frumoasă și funcții complexe, care nu numai că vor satisface cele mai înalte așteptări, dar vor surprinde și prin posibilitățile lor...

 

Mi Smart Scale 2

Te întrebi care este greutatea ta ideală? Pe baza unor date precum înălțimea, vârsta, IMC și alte informații, Mi Smart Scale 2 va putea să o determine. Veți avea cunoștințe complete despre modificările greutății corporale, deoarece Mi Smart Scale 2 înregistrează fiecare modificare cu o precizie de până la 50 de grame.

Veți găsi citirea modificărilor formei corpului dvs. în aplicația Mi Fit. Dispozitivul poate stoca datele a până la 16 persoane sau poate cântări în așa-numitul ''mod invitat'' fără a le salva. Trebuie doar să mergeți la Mi Smart Scale 2 pentru a obține profilul de utilizator potrivit.

Cu datele salvate, recunoașterea funcționează automat și există și mai multe inteligențe! Acum vă puteți cântări copilul sau animalul de companie pășind singur pe cântar și apoi în compania lor. Kilogramele în plus vor fi afișate automat pe afișajul LED, invizibil la prima vedere.

Mi Body Composition Scale 2

Acuratețea și precizia sunt celelalte denumiri ale cântarului de compoziție corporală Mi Body Composition Scale 2. De la prima măsurătoare veți obține cele mai exacte date despre corpul dvs. și veți afla ce procent din corpul dvs. este grăsime.

Senzorul BIA încorporat va furniza o serie de informații, cum ar fi IMC, nivelul apei corporale, conținutul de proteine din țesutul muscular și rata metabolică bazală. Mi Body Composition Scale 2 este chintesența preciziei și a manoperei de cea mai înaltă calitate.

Ecranul ascuns, sticla călită și marginile rotunjite sunt principalele caracteristici distinctive ale dispozitivului, care se va potrivi perfect în orice interior și va deveni un element indispensabil în fiecare casă.

Îmbunătățiri suplimentare

Acum puteți cântări chiar și cele mai mici obiecte. Pachete, fructe, o valiză sau un rucsac - tot ceea ce depășește 100 g este potrivit pentru estimare atât de Mi Smart Scale 2, cât și de Mi Body Composition Scale 2.

Cu ambele dispozitive vă veți examina echilibrul - stați cu un picior pe cântar și... vezi ce se întâmplă!

Pe care îl alegeți?

Designul ambelor cântare este păstrat într-un singur ton, sunt pline de armonie și eleganță. Deși forma lor pare a fi foarte asemănătoare, capacitățile lor sunt diferite.

Să știți că, indiferent de alegerea pe care o veți face, veți primi cea mai bună calitate într-un cadru excelent.

 

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.