Ce tip de telefon Xiaomi se potrivește copilului tău?

Ce tip de telefon Xiaomi se potrivește copilului tău?

Anterior ți s-a spart smartphone-ul la ora de educație fizică? Sau s-a pierdut din ghiozdan sau a fost furat de un grup de huligani? Dacă sunteți în fața alegerii unui nou telefon pentru copilul dvs., îl veți găsi aici, indiferent de motiv.

Ce telefon să alegeți?

Atunci când cumpărați produse electronice pentru copilul dumneavoastră, criteriile de selecție ar trebui să se concentreze pe un domeniu de cerințe ușor diferit. Sfera tehnică sau vizuală va deveni mai puțin importantă, iar cea legată de siguranță va ieși în evidență. Este o idee bună să verificați dacă smartphone-ul are funcții de protecție a ochilor, un mod de citire sau o certificare pentru lumină albastră redusă. Așadar, cel mai bine este să alegeți ceva care să fie util și modest în același timp, astfel încât să nu-i tentați prea mult pe hoții de la școală și, în cazul unui accident nefericit, să nu vă faceți griji cu privire la costurile mari de reparații sau la înlocuirea telefonului cu unul nou.

Construcție robustă

Devine din ce în ce mai dificil să ții un smartphone cu un ecran mare într-un buzunar mic de pantaloni, mai ales pentru activități în aer liber, cum ar fi jocul de fotbal, sau în sala de clasă. Un smartphone care "merge cu un copil în curtea școlii" trebuie să treacă prin antrenamente aproape militare și să reziste la mai multe momente dificile. Textura specială de pe spatele telefonului poate ajuta la amortizarea căderii acestuia. Acest tip de design poate fi observat pe Redmi 10C, a cărui carcasă este caracterizată de caneluri fine. Telefonul nu va fi indestructibil, dar poate fi mult mai rezistent decât modelele care folosesc o carcasă de sticlă.

Aveți grijă de sănătatea dvs.

Să nu ne facem iluzii. Indiferent de modelul și tipul de smartphone, un copil își va petrece o mare parte din timpul liber cu acesta. Prin urmare, este extrem de important să vă asigurați că noul telefon dispune de toate caracteristicile de siguranță posibile pentru a nu afecta sănătatea utilizatorului său. Merită să observați dacă modelul în cauză suportă un mod de citire pentru a reduce oboseala ochilor și dacă culorile afișate își schimbă intensitatea în funcție de momentul din zi. Veți găsi astfel de capacități pe Redmi 10C, Xiaomi 11T și Redmi Note 11 Pro (Reading Mode 3.0), printre altele. O alegere la fel de bună este Xiaomi 12X, care este un smartphone care a primit certificarea Low Blue Light Certification.

Redmi 10C

Următoarele criterii pot fi utilizate atunci când alegeți un nou smartphone pentru copilul dumneavoastră:
•durabilitate
•capacitatea bateriei
•potențialul pentru o varietate de pasiuni, cum ar fi desenul, fotografia sau înregistrarea video, precum și factorul scăzut de emisie de lumină albastră menționat anterior. De asemenea, este important ca smartphone-ul să nu afecteze prea mult bugetul familiei. În funcție de temperamentul și de vârsta copilului dumneavoastră, puteți decide în ce măsură va fi capabil să se ocupe de hardware. Prețurile pentru Redmi 10C încep de la doar 799,00 Lei, ceea ce pare a fi un punct de plecare excelent. În plus, datorită modulului NFC prezent pe acest model, veți putea cumpăra un al doilea mic dejun sau o gustare chiar și atunci când nu mai aveți mărunțiș în portofel! Plățile rapide contactless reprezintă modalitatea perfectă de a scăpa de numerar.

Redmi Note 11 Pro

Mergând puțin mai departe, puteți căuta o soluție mai scumpă, cum ar fi Redmi Note 11 Pro. Dacă copilului dvs. îi place fotografia, merită să alegeți ceva care să îi permită să își dezvolte acest interes. Redmi Note 11 Pro nu este echipat doar cu o cameră principală superbă de 108 MP, capabilă să realizeze fotografii detaliate și foarte clare. De asemenea, are la bord camere micro și wide, ce îi vor oferi copilului tău ocazia de a explora lumea atât de aproape, cât și de departe și, în plus, cine știe, poate că și tu vei învăța mai multe despre natura din jurul tău, văzând-o dintr-o perspectivă cu totul nouă.

Mai multe posibilități de fotografiere

Nu trebuie să vă blocați asupra unei singure opțiuni dacă sunteți în căutarea unui smartphone cu o cameră foto bună. S-ar putea să vă intereseze modelele Xiaomi 11T și Xiaomi 12X. Primul face parte dintr-o serie numită Cinemagic, dedicată artei cinematografice. Conceput pentru a crea lucrări în condiții și mai bune, cu un smartphone pe care îl aveți practic mereu cu dumneavoastră. Camera profesională de 108 MP și efectele speciale disponibile vor stimula creativitatea micilor realizatori de filme. Producțiile finalizate vor fi afișate pe un ecran AMOLED de 6,67", strălucitor, plin de culori, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz. Credeți că este greu să vă ridicați la nivelul unui astfel de concurent? Nu vă înșelați! Cu toate acestea, Xiaomi 12X este un concurent destul de bun. La fel ca Xiaomi 11T, dispozitivul nu se lasă mai prejos, filmând videoclipuri de calitate superioară și făcând fotografii direct dintr-o galerie de artă. Deși nu dispune de o rezoluție la fel de mare pe camera principală (deoarece numără "doar" 50 de megapixeli) , aceasta, ca și predecesorul său, poate face cu adevărat multe în ceea ce privește fotografia. Consultați fișele de produs ale ambelor smartphone-uri și decideți care dintre ele câștigă în procesul dvs. de alegere.

Pentru că repaosul este important

Între activitățile obositoare, un pic de divertisment este util. Așadar, pentru adevărații pasionați de jocuri, dornici de o experiență și mai bună, alegeți un smartphone cu o rată de eșantionare tactilă ridicată. La Redmi Note 11 Pro, sensibilitatea ecranului AMOLED de 6,67" se situează la un nivel foarte ridicat. Cu valori de până la 360Hz, va oferi o experiență mai receptivă și mișcări mai precise, ceea ce va ajuta nu numai în timpul jocurilor, ci și atunci când copilul dumneavoastră decide să deseneze în una dintre aplicațiile de artă. Vedeți cât de distractivă poate fi creativitatea copilului dvs. pe un telefon nou!

Știți deja ce veți alege?

Comandă astăzi unul dintre smartphone-urile Xiaomi sau Redmi și oferă-i copilului tău o surpriză plăcută!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.