Cel mai bun telefon Xiaomi pentru fotografii este...

Cel mai bun telefon Xiaomi pentru fotografii este...

Fotografia este o mare pasiune a dumneavoastră, dar deplasarea cu mai multe kilograme de echipament începe să vă afecteze? Avem o soluție! Smartphone-urile Xiaomi, pe lângă greutatea redusă, performanțele excelente sau designul elegant, dispun și de capacități fotografice excelente, ținând astfel pasul cu camerele DSLR și mirrorless din prezent. Rezoluțiile de până la 50 MP (sau chiar 108 MP), o multitudine de moduri foto și o varietate de obiective au devenit de mult timp o regulă la bordul telefoanelor noastre, care s-au dovedit a fi perfect adaptate pentru a crea fotografii de o calitate fantastică. Vrei să știi care sunt cele mai bune smartphone-uri pentru fotografie de la Xiaomi? Citiți mai departe și descoperiți TOP 3 indiscutabil în acest domeniu!

Redmi Note 11 Pro 5G

Acesta este cel mai nou și, de asemenea, cel mai ieftin smartphone din această listă. Totuși, prețul mai mic al lui Redmi Note 11 Pro 5G nu se traduce în niciun caz printr-o calitate mai slabă a fotografiilor. Dimpotrivă, după cum confirmă perfect performanța obiectivelor utilizate. Camera principală de 108 MP nu este capabilă să rateze nici cel mai mic detaliu. Cu ajutorul acestuia, puteți surprinde cele mai frumoase peisaje chiar și în cea mai nefavorabilă lumină. Acest lucru este posibil datorită a până la trei tehnologii avansate (ISO dual nativ, tehnologie de fuziune 9in1, senzor de dimensiuni mari de 1/1,52"), asigurând că fiecare cadru este absolut perfect. În plus față de camera principală, aceasta este echipată cu două obiective suplimentare (ultra wide, macro), cu ajutorul cărora este posibil să se realizeze un întreg spectru de fotografii neconvenționale, de la panoramă la imagini microscopice.

Xiaomi 11T

Favoritul de anul trecut, care, în ciuda trecerii timpului, nu trebuie ratat nici aici. Toate acestea datorită clasamentului smartphone-urilor foto, unde se situează constant pe un loc fruntaș. Doar o scurtă privire la Xiaomi 11T vă va convinge rapid că într-adevăr face o treabă excelentă! Acest corp minimalist înglobează un întreg arsenal de posibilități care vă stau la dispoziție. Aparatul foto complet profesional de 108 MP garantează crearea de capodopere la doar un clic distanță. Telefonul va face toată magia în locul dvs., capturând culoarea perfectă și bogăția de detalii din cadru. Și acesta este doar începutul! Sistemul foto al lui Xiaomi 11T, în plus față de cele menționate mai sus, constă în încă două camere, care completează perfect întregul. Obiectivul wide de 8 MP (120°) cu modul fantastic Night Mode 2.0 în prim-plan reprezintă biletul pentru fotografii perfecte chiar și după lăsarea întunericului, în timp ce obiectivul telemacro de 5 MP vă permite să descoperiți secretele lumii în miniatură. În plus, funcțiile suplimentare ale camerei din spate, cum ar fi fotografia time-lapse, HDR, clonarea foto AI și modul PRO, vă vor stârni cu siguranță imaginația, transformând fotografii aparent simple în mici opere de artă.

Xiaomi 12

Este un smartphone a cărui prezență în această listă nu este cu siguranță surprinzătoare. La urma urmei, sub exteriorul discret, de culoare pastelata al lui Xiaomi 12 se ascunde tot ce este mai bun. Însăși forma telefonului, finisajul și marginile sale rotunjite vă vor oferi o aderență confortabilă și, astfel, un confort sporit în timpul fotografierii propriu-zise. Camera principală este un adevărat dispozitiv PRO, care, datorită senzorului său mare, vă permite să realizați fotografii de cea mai bună calitate. În plus, variabile precum rezoluția de 50 MP, tehnologia de îmbinare a pixelilor Super Pixel 4-in-1 și diafragma ƒ/1,88 contribuie la producerea de imagini de cea mai bună calitate. Sarcina următorului obiectiv, obiectivul (telemacro), este de a descrie perfect lumea macro, ceea ce, cu autofocalizare (3-7 cm), 5MP și o valoare a diafragmei de 2,4, nu ar trebui să pună probleme deloc. Ultimul dintre obiective, obiectivul cu unghi larg, este un îndemn pentru iubitorii de fotografie de interior, arhitecturală sau de peisaj. Cu un unghi larg de vizualizare de 123° și o rezoluție de 8 MP, chiar și cele mai extinse și uimitoare priveliști pot fi capturate într-un singur cadru.

Sperăm că acum nu mai aveți nicio îndoială că fotografia mobilă cu telefoane Xiaomi are într-adevăr multe de oferit. Dacă vreunul dintre modelele enumerate vă atrage în mod special, nu uitați că îl puteți cumpăra din magazinul nostru în orice moment. Nu uitați să vă înscrieți la newsletter-ul nostru, locul în care vă împărtășim nu doar promoțiile și ofertele speciale, ci și lansările viitoare. Alăturați-vă fanilor noștri Mi și fiți mereu la curent cu noutățile!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.