Cele mai recente noutăți de la Xiaomi în materie de trotinete electrice

Cele mai recente noutăți de la Xiaomi în materie de trotinete electrice

Mi Electric Scooter Essential

Începem cu un clasic. Mi Electric Scooter Essential este un vehicul ideal pentru traversarea orașului, bateria sa vă permite să parcurgeți până la 20 km cu o singură încărcare. Tehnologia avansată de conversie a energiei cinetice în energie electrică îl ajută să facă acest lucru.

La finalul traseului, puteți plia dispozitivul în doar 3 secunde! Modul pietonal (0-5 km/h) vă va permite să vă aliniați la ritmul oamenilor de pe bulevarde. Folosiți modul standard (0-15 km/h) pentru o viteză optimă și modul sport (0-20 km/h) atunci când vă grăbiți.

Cu ce am echipat Mi Electric Scooter Essential?

- Anvelope pneumatice de 8,5 inch - Tablou de bord multifuncțional - Corp fabricat din aluminiu de calitate aeronautică - Sistem nou de recuperare a energiei - Farul spate mare și farul față foarte luminos - Kit reflectorizant pentru vizibilitate sporită - Sistem antiblocare E-ABS pe roata din față și frână cu disc mare pe roata din spate -Baterie cu litiu sigură, de lungă durată, capabilă să parcurgă 20 km.

Mi Electric Scooter 1S

Fiecare model nou înseamnă performanțe mai bune, modurile standard și sport sunt acum cu 5 km/h mai rapide!

Cu cele mai recente modificări, puteți călători cu 0-20 km/h în modul standard și cu 0-25 km/h în modul sport. Scuterul poate fi încă pliat rapid și convenabil în 3 secunde.

Componente ale modelului Mi Electric Scooter 1S:

- A cincea generație de sistem inteligent de gestionare a bateriilor BMS - Anvelope pneumatice 8.5" - Tablou de bord multifuncțional - Corp fabricat din aluminiu de calitate aeronautică - E-ABS + frână pe disc - Far super luminos de 2W - Baterie cu litiu cu standard de siguranță ridicat. Autonomie de 30 km* la o viteză maximă de până la 25 km/h!

Mi Electric Scooter Pro 2

Performanță de top și o formă fenomenală. Mi Electric Scooter Pro 2 este capabil să producă o putere maximă de 600 de wați. Are o rază de acțiune foarte mare, permițându-vă să călătoriți până la 45 km! Am obținut acest rezultat, datorită îmbunătățirii sistemului de recuperare a energiei cinetice (KERS).

Fiecare decelerare și pantă extinde autonomia! Este cartierul tău plin de teren accidentat? Mi Electric Scooter Pro 2 poate negocia cu ușurință denivelări de până la 20%. Dacă doriți să blocați, să deblocați sau să monitorizați de la distanță datele de călătorie, puteți conecta Mi Electric Scooter Pro 2 la aplicația Xiaomi Home.

În aplicație, veți verifica, de asemenea, durata de viață rămasă a bateriei și veți modifica setările.

Mi Electric Scooter Pro 2 are:

- Tablou de bord multifuncțional - Baterie cu litiu mare și sigură - Motor cu putere maximă de 600W - Sistem de recuperare a energiei de generație nouă - Mâner extins confortabil - Sisteme duble de frânare față și spate - Corp din aluminiu pentru aeronave - Far extra-luminos de 2W și lumină spate îmbunătățită - E-ABS + frână pe disc - Sistemul inteligent de gestionare a bateriei de generația a 5-a

Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Visezi la un Mercedes?

În acest sezon vă puteți permite! O colaborare cu echipa Mercedes-AMG Petronas F1 Team a dus la crearea scuterului suprem. Am combinat cele mai bune scutere XIaomi cu un design de cel mai înalt nivel.

Experiența noastră ne-a permis să proiectăm un dispozitiv care să se potrivească nevoilor dumneavoastră. Soluții intuitive combinate cu un design inovator și cea mai bună performanță este Mi Electric Scooter Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.