Comparație între brățările și ceasurile Xiaomi

Comparație între brățările și ceasurile Xiaomi

Ce smartwatch a fost lansat primul și care este cel mai popular? Care este potrivit pentru triatlon sau alte sporturi competitive? Avem multe întrebări, dar vom încerca să răspundem la toate astăzi! Este timpul pentru o comparație a celor mai recente ceasuri și brățări Xiaomi. Timpul se scurge, așa că vă invităm să vă alăturați nouă pentru o lectură rapidă.

Cum a început totul?

Vom discuta astăzi despre patru gadgeturi sportive și le vom aborda în aceeași ordine în care au fost lansate pe piața europeană. În conformitate cu această premisă, Mi Watch Lite va fi primul care va apărea pe lista noastră. În ciuda faptului că a trecut cel mai mult timp de la lansarea sa, nu lasă să se știe acest lucru. După cum puteți vedea, forma simplă și numeroasele opțiuni de culoare ale brățărilor atrag atenția. Încă de la prima vedere este clar că ecranul este fabricat din materiale de cea mai bună calitate, astfel încât este lizibil și va servi ani de zile. Dimensiunea este un alt avantaj al ceasului în cauză. O dimensiune completă de 1,4" pe încheietura mâinii este suficientă nu numai pentru a citi ora, temperatura sau numărul de kilometri parcurși, ci și pentru a vă verifica e-mailul sau alt conținut mai lung.

Un pic mai departe

Se poate spune că veștile ne înconjoară tot timpul. Și nu ne referim doar la faptul că ele apar cu o frecvență mare. Această expresie are și un al doilea sens, mai literal, pentru că multe produse noi sau cadranele lor sunt pur și simplu... rotunde! Este cazul lui Mi Watch, care a ajuns în magazinul nostru la scurt timp după apariția versiunii sale mai "ușoare" sub forma Mi Watch Lite. Acest gadget, care, în cea mai mare măsură dintre toate cele întâlnite astăzi, arată ca un design clasic de ceas. În plus, greutatea designului său este de numai 32 de grame, ceea ce nu l-a împiedicat să fie un asistent multitasking nu numai în timpul antrenamentelor. Atunci când întreprindeți o activitate fizică, acesta va avea grijă să vă înregistreze performanța cât mai precis posibil, monitorizându-vă în același timp starea de sănătate. Acesta va face acest lucru, printre altele, prin măsurarea nivelului de oxigen din sânge și prin monitorizarea ritmului cardiac 24 de ore din 24. De îndată ce detectează o anomalie, veți afla imediat despre ea!

Un adevărat trendsetter

Ni se pare că cea mai iconică dintre toate soluțiile prezentate astăzi este Mi Smart Band 6. La urma urmei, provine din una dintre cele mai recunoscute serii de brățări sportive din lume. Colecția din care face parte a devenit celebră datorită unui număr de factori. Un mare avantaj este bateria de lungă durată, care îi permite să funcționeze timp de mai multe zile. Putem îndrăzni să spunem că linia Mi Smart Band 6 a fost cea care a stimulat apetitul pentru mai multe soluții de ceasuri inteligente și datorită lui Smart Bands a început tendința pentru ceasurile sport. Deloc surprinzător, prin funcțiile oferite nu numai că fac antrenamentele mai plăcute, ci și facilitează organizarea întregii zile. Pe ecran veți vedea un memento al evenimentelor din calendar, informații despre un apel primit și chiar prognoza meteo! De asemenea, vă puteți găsi telefonul pierdut cu un singur clic, ceea ce vă poate scuti adesea de stres inutil.

Discreție totală

Este greu să te hotărăști când poți alege din atât de multe culori, forme și dimensiuni. În concluzie, astăzi am avut aici un ecran pătrat, și unul rotund! Asta înseamnă că ne-ar prinde bine unul dreptunghiular, însă acesta este formatul pe care îl avem și aici! Acest lucru ne aduce la ultimul element din această listă, care este cel mai recentRedmi Smart Band Pro. Răspunzând la întrebarea pusă la început, este cea care poate face față provocărilor pe care le întâmpină sportivii de triatlon. Acesta vă va măsura timpul în timpul înotului, vă va monitoriza ritmul cardiac în timpul unei curse de ciclism și, la final, va verifica modul în care aceste activități v-au afectat organismul prin monitorizarea ritmului cardiac și a nivelului de stres. Poate câțiva dintre voi se așteptau la asta, dar toate ceasurile și brățările menționate astăzi ar putea însoți sportivii într-un astfel de eveniment. Cine știe, poate că participarea la un triatlon va deveni provocarea ta pentru 2022?

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.