Cum îți pregătești trotineta electrică Xiaomi pentru primăvară?

14 martie 2023 23 vizionări
Cum îți pregătești trotineta electrică Xiaomi pentru primăvară?

Simțiți un val de energie de primăvară și prima voastră rezoluție este să vă urcați din nou pe trotinetă? Citiți cum să o pregătiți pentru a o folosi imediat după ieșirea din iarnă. Am descris instrucțiunile în câțiva pași simpli pentru a vă ușura întregul proces. Indiferent de modelul pe care îl aveți, ghidul va funcționa la fel de bine pentru Xiaomi Electric Scooter 3 Lite EU Black ca și pentru Mi Electric Scooter 3 Gravity Grey și modelele mai vechi.

Curățarea temeinică a trotinetei

În timpul sezonului de încălzire, pe carosabil și pe anvelopele trotinetei dvs. electric s-a acumulat multă sare, nisip și, uneori, zgură. Este o idee bună să curățați orice murdărie înainte de a-l utiliza din nou. Acest lucru vă va ușura cu siguranță curățarea apartamentului sau a casei în care vă depozitați trotineta electrică Xiaomi. Puteți îndepărta cu ușurință murdăria uscată și noroiul cu o cârpă umedă. De asemenea, puteți folosi puțin săpun lichid delicat în acest scop. Această acțiune simplă va face ca scuterul dvs. Mi Electric Scooter Pro 2 să strălucească din nou!

Drum bun!

Asigurați-vă că roțile trotinetei dvs. mențin valoarea corectă a nivelului de aer. Este posibil ca temperaturile scăzute prelungite să fi determinat scăderea presiunii în anvelope, așa că merită să le verificați și să le ajustați la valorile corecte, așa cum se menționează în manualul de utilizare. Dacă nu aveți o pompă electrică, cum ar fi Xiaomi Portable Electric Air Compressor 1S, puteți merge la o benzinărie unde ar trebui să existe un compresor.

Asigurați-vă că frânele trotinetei dvs. sunt în stare bună de funcționare și nu se blochează. De asemenea, verificați starea plăcuțelor de frână și înlocuiți-le dacă este necesar. Nu uitați să verificați iluminatul - asigurați-vă că LED-urile din față, precum și cele din spate ale trotinetei funcționează corect, de asemenea, acordați atenție și luminii de stop.

Ultimele pregătiri

Nu uitați să vă încărcați trotineta Xiaomi înainte de a porni la drum. Conectați dispozitivul la încărcător și așteptați până când bateria este încărcată 100%.

După ce ați finalizat pașii de mai sus, testați trotineta Xiaomi într-un loc sigur pentru a vă asigura că totul funcționează corect, iar apoi vă puteți bucura de plimbare. Vă dorim o călătorie plăcută, și condiții excelente de călătorie!

"Drumuri bune!"

Pentru mai multe sfaturi și recomandări, vă rugăm să vizitați blogul și profilul nostru de Facebook.

Vezi mai mult