Cum pot bloca un număr de telefon?

Cum pot bloca un număr de telefon?

Din când în când se poate întâmpla ca numărul dumneavoastră de telefon să ajungă pe mâini greșite. Sună amenințător, dar toată lumea știe cât de neplăcut poate fi. Mulți oameni s-au confruntat cu această problemă în trecut. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să blocheze un număr de la care vin apeluri nedorite. Am pregătit un ghid pentru a vă ajuta să rezolvați această problemă. Aflați cum să vă protejați de apelurile nedorite și cum să vă protejați intimitatea. Vă invităm să citiți textul de astăzi!

Aflați ce puteți face

Primul pas pentru a vă atinge obiectivul este să verificați dacă dispozitivul dvs. are opțiunea de a bloca numere de telefon sau de a le pune pe lista neagră. Determinați acest lucru accesând setările aplicației telefonului sau căutând un număr nedorit și ținându-l apăsat pentru o clipă cu vârful degetului. Dacă, după un timp, apare o listă de opțiuni în care vedeți un element pentru a bloca un contact, selectați-l. Smartphone-urile Xiaomi, POCO și Redmi, care funcționează cu suprapunerea MIUI, permit astfel de acțiuni într-un mod simplu. Trebuie doar să deschideți aplicația MIUI Dialer, să mergeți la setări, să selectați BlockList și să adăugați un alt număr (sau primul) la lista de contacte blocate. După această succesiune de acțiuni, apelurile de hărțuire vor dispărea, iar oamenii și companiile nu vor mai putea să vă tulbure liniștea.

Cuprins

Pe dispozitivele Xiaomi puteți bloca cu ușurință numerele nedorite. Faceți acest lucru deschizând aplicația pe care o utilizați pentru a efectua apeluri telefonice. Faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Mergeți la opțiunea: Refuz apeluri și selectați fraza: "respinge apelurile de la". Selectați numerele relevante și adăugați-le la listă. Asta e! Vă puteți bucura de liniștea de a ști ce să faceți în cazul în care se întâmplă din nou.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.