Cum pot partaja internetul de pe telefonul meu Xiaomi?

Cum pot partaja internetul de pe telefonul meu Xiaomi?

Dacă aveți nevoie să partajați conexiunea la internet de pe telefonul Xiaomi cu alte dispozitive, laptopuri, tablete sau un alt telefon smart, există o modalitate de a face acest lucru. Sunteți pe cale să aflați cât de este de ușor! Aruncați o privire la scurtul nostru tutorial.

Pasul 1

Deblocați telefonul și glisați bara de setări din colțul din dreapta sus al ecranului.

Pasul 2

După ce vedeți setările de bază, cum ar fi Mobile Data, Wi-Fi și Bluetooth, trageți cu degetul în jos pe ecran pentru a extinde și mai mult această listă.

Asigurați-vă că Mobile Data este activată (ar trebui să fie evidențiată). În lista extinsă de setări suplimentare, localizați pictograma cu sigla Hotspot și atingeți-o. Gata! Acum, alte dispozitive se pot conecta la dispozitivul dvs., atâta timp cât îi cunosc numele și parola de securitate.

Cum îmi configurez numele rețelei și cum îmi schimb parola de securitate?

Dacă nu știți care este numele de rețea al telefonului dvs. sau dacă doriți să îl schimbați, vă vom explica totul imediat.

Accesați setările telefonului, apoi selectați Hotspot. Faceți click pe Configurare hotspot Wi-Fi.

Pentru a schimba numele, dați clic pe el și veți putea să-l modificați. Același principiu este valabil și pentru schimbarea parolei, dacă doriți doar să o verificați, faceți clic pe pictograma cu ochiul de lângă punctele care acoperă codul.

Atenție!!

Nu uitați că, atunci când partajați un hotspot cu prietenii dvs., asigurați-vă că parola pe care le-o dați este diferită de cea pe care o folosiți pentru conturile dvs. de socializare sau pentru aplicațiile bancare. Setarea unor parole sigure este un aspect extrem de important care nu trebuie uitat!

Pentru mai multe tutoriale utile, vă rugăm să vizitați blogul nostru și pagina noastră de Facebook.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.