Cum pot salva aplicații pe cardul microSD pe telefonul meu Xiaomi?

Cum pot salva aplicații pe cardul microSD pe telefonul meu Xiaomi?

În tutorialul de astăzi, vom explica cum să activăm instalarea aplicațiilor pe cardul microSD pe telefoanele Xiaomi. Vrei să înveți cum să faci asta? Aruncă o privire la tutorialul de mai jos!

Modificați destinația de descărcare a aplicației

Pentru a permite salvarea aplicațiilor pe cardul de memorie, va fi necesar să modificați setările telefonului. Acest lucru implică modificarea locației în care vor fi descărcate aplicațiile. Acest lucru poate părea complicat, dar este de fapt foarte simplu. Pentru a face acest lucru, urmați instrucțiunile de mai jos. Rețineți însă că, dacă activați opțiunile de dezvoltator și modificați setările telefonului, este posibil să reduceți din greșeală eficiența sistemului sau să interferați cu buna funcționare a aplicațiilor. Atunci când efectuați modificări, o faceți pe propriul risc.

  1. Accesați Settings/Phone (Setări/Telefon) și atingeți cu degetul de patru ori caseta pe care scrie MIUI Version (Versiunea MIUI). După această secvență de acțiuni, ar trebui să vedeți un mesaj pe ecran: Ați devenit dezvoltator. Felicitări, primul pas a fost efectuat.
  2. Acum, în Phone Settings (Setări telefon) veți găsi opțiuni suplimentare care permit efectuarea unor modificări. Pentru a le găsi, reveniți la ecranul principal Settings (Setări), parcurgeți până în partea de jos a ecranului și selectați Additional Settings/Programming Options (Setări suplimentare/Opțiuni de programare). Activați opțiunile de programare făcând clic pe bifa de selectare.
  3. În secțiunea Developer options (Opțiuni dezvoltator) gășiți setarea Force allow apps to write on external storage (Forțarea permite aplicațiilor să scrie pe stocarea externă) Activează posibilitatea de a salva aplicații și activați-o prin mutarea semnului de selectare. Această acțiune va face acum ca aproape orice aplicație să poată fi salvată pe un dispozitiv de stocare extern.

Ați găsit acest ghid util? Pentru mai multe informații, vă rugăm să apăsați aici.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.