Cum pot schimba sunetul alarmei de pe telefonul meu Xiaomi?

Cum pot schimba sunetul alarmei de pe telefonul meu Xiaomi?

Soneria alarmei de dimineață a început deja să vă enerveze sau să vă plictisească? Poate că aveți nevoie de o schimbare sau doriți să vă începeți ziua cu ciripitul unei păsări preferate sau cu un cântec îndrăgit? Fiți alături de noi pentru un nou tutorial în care veți învăța cum să schimbați sunetul implicit al alarmei de pe telefoanele Xiaomi, Redmi și POCO.

Primul pas

Accesați aplicația Ceas și, din prima filă (cea marcată cu pictograma ceasului de alarmă), selectați una dintre alarmele disponibile și faceți clic. Când apar setările principale, atingeți Setări suplimentare și apoi Ton de apel.

Pasul doi

Urmând pașii enumerați mai sus, veți accesa o bibliotecă cu numeroase sunete de notificare disponibile. Navigând prin filele New (Nou), Top (Top), Categories (Categorii) și Selected ("Selectate") veți sorta melodiile. Cel mai simplu mod de a selecta va fi să selectați pictograma intitulată Categories (Categorii). Aici vă va fi cel mai ușor să găsiți genul de muzică preferat și, astfel, sunetul sau piesa perfectă.

Cum setez melodia dorită?

După ce ați găsit melodia dorită, nu mai aveți decât câteva mișcări de deget pentru a o seta ca alarmă. După cum probabil ați observat, lângă fiecare melodie sau sunet, există o pictogramă de ton de apel în dreapta. Faceți clic pe aceasta și tema muzicală aleasă va deveni noua alarmă a telefonului dvs. Xiaomi, Redmi și POCO.

Ați găsit acest ghid util? Pentru mai multe articole asemănătoare, vizitați blogul nostru și pagina noastră de Facebook!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.