Cum să activați al doilea spațiu pe un telefon cu MIUI?

Cum să activați al doilea spațiu pe un telefon cu MIUI?

Vă întrebați cum să vă organizați mediul personal și profesional? Nu vreți să lăsați postările companiei să ajungă pe profilul dvs. de social media sau viceversa? Avem o soluție care va rezolva această problemă într-un mod foarte simplu. Poate că sunteți deja familiarizați cu conceptul de al doilea spațiu? Astăzi veți învăța cum să o creați și să o ștergeți pe telefonul dvs. smart Xiaomi, POCO și Redmi. Cu toate acestea, dacă nu știți ce se ascunde sub această afirmație misterioasă, nu vă faceți griji, vom răspunde și la această întrebare.

Despre ce este vorba mai exact?

Second space sau al doilea spațiu, este o funcție care vă permite să operați pe mai multe profiluri în același timp. Este ca și cum ai include două telefoane într-unul singur. Puteți să vă configurați toate conturile private pe un spațiu și să îl dedicați pe celălalt pentru tot ceea ce ține de viața profesională. Această soluție devine extrem de utilă atunci când gestionați profilurile sociale ale unei organizații din care faceți parte. Sunteți interesat de acest lucru? Atunci haideți să vă arătăm acum cum să implementați acest instrument!

Bine ați venit la o viață organizată!

Crearea unui al doilea spațiu este extrem de ușoară și totul începe în fila de setări a telefonului. Odată ajuns acolo, localizați butonul: Caracteristici speciale și faceți clic pe ea. Dintre opțiunile pe care le vedeți, selectați: Second Space și apoi: Activați al doilea spațiu. Schimbarea va necesita crearea unui cod de acces pentru copia nou creată a smartphone-ului dumneavoastră. După ce a fost setat, vă puteți întoarce la primul spațiu folosind o comandă rapidă (fereastră cu textul: Switch). În versiunea nou creată a telefonului dvs., puteți seta toate detaliile de funcționare a acestuia. Toate posibilitățile se găsesc la Setări > Funcții speciale > Al doilea spațiu.

Eliminarea celui de-al doilea spațiu

Dacă doriți să ștergeți cel de-al doilea spațiu al smartphone-ului, accesați Settings (Setări), selectați Special Features (Caracteristici speciale) și apoi Second Space (Al doilea spațiu). În partea de sus a ecranului, în dreapta, veți vedea o pictogramă de coș de gunoi. Faceți clic pe ea și apoi confirmați operațiunea.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.