Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?

15 septembrie 2022 24 vizionări
Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?

Căștile cu fir sunt o piesă de echipament care devine încet-încet un lucru al trecutului, lăsând loc unuia nou. Vorbim, bineînțeles, despre căștile wireless. Acestea sunt cele care au cucerit inimile fanilor noilor tehnologii încă de când au intrat pe piața generală. În prezent, probabil că nu vă puteți imagina să vă întoarceți la căștile cu cablu care vă consumau mult timp și energie.

În primul rând

Căștile fără fir Xiaomi vor avea grijă de confortul tău și vor oferi un sunet cu o claritate de top. Totuși, înainte de a face acest lucru, acestea trebuie să fie asociate cu smartphone-ul dumneavoastră. Acest lucru nu ar trebui să vă creeze dificultăți. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți 100% sigur că conexiunea dintre căștile Xiaomi și telefonul dvs. este reușită, aruncați o privire la scurtul ghid de mai jos.

Varianta I

Cum se împerechează Căștile wireless Xiaomi

Smartphone-ul dvs. este Xiaomi, Mi, Redmi sau POCO? ? Atunci, jumătate din treabă este deja rezolvată! Împerecherea căștilor Xiaomi cu modelele care utilizează sistemul MIUI se face într-o clipă. Ce trebuie făcut pentru a efectua corect această operațiune?

1. Introduceți căștile în carcasa de încărcare.

2. Închideți capacul carcasei.

3. Activați Bluetooth pe smartphone-ul dvs. Xiaomi, Mi, Redmi sau POCO.

4. Așezați telefonul aproape de căștile aflate în carcasa de încărcare.

5. Deschideți capacul carcasei.

6. Urmați instrucțiunile afișate pe ecranul smartphone-ului Xiaomi, Mi, Redmi sau POCO

Varianta II

Cum se împerechează căștile fără fir Xiaomi cu un smartphone?

Smartphone-ul dvs. nu face parte din familia Xiaomi, Mi Redmi sau POCO? Nu vă faceți griji - avem o soluție și pentru asta. Conectarea caștilor Xiaomi cu modele de telefoane care nu au MIUI este posibilă și aproape la fel de ușoară și intuitivă ca în cazul modelelor care au. Aflați cum să faceți acest lucru în câțiva pași simpli.
1. Introduceți căștile în carcasa de încărcare.

2. Apăsați și mențineți apăsată zona tactilă a ambelor căști timp de aproximativ 3 secunde.

3. Activați funcția Bluetooth pe smartphone.

4. Selectați căștile Xiaomi din lista de dispozitive la care vă puteți conecta prin Bluetooth

Gata! De acum încolo, vă puteți bucura de piesele preferate care, datorită căștilor fără fir Xiaomi veţi dobândi o nouă calitate a sunetului.

Vezi mai mult
 • Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?
  Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?
  Tocmai ați cumpărat o nouă pereche de căști Xiaomi și aveți probleme în a le conecta la smartphone? Consultați ghidul nostru și aflați cum să faceți acest lucru rapid și eficient.
  15 septembrie 2022
  24 vizionări
 • Jucărie laser pentru pisica ta
  Jucărie laser pentru pisica ta
  Faceți cunoștință cu Petoneer Cat Laser Toy și distrați-vă animalele de companie, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Citiți despre noua jucărie pentru pisici pe Mi-Home.ro.
  8 septembrie 2022
  112 vizionări
 • Imprimanta foto portabilă Xiaomi
  Imprimanta foto portabilă Xiaomi
  Imprimanta foto mobilă de la Xiaomi este o necesitate absolută! Aflați mai multe despre imprimanta foto portabilă Mi Portable Photo Printer, care este perfectă pentru călătorii și nu numai.
  5 septembrie 2022
  279 vizionări
 • O siluetă de invidiat cu Mi-Home.ro
  O siluetă de invidiat cu Mi-Home.ro
  Aveți grijă de silueta dumneavoastră cu ajutorul Mi-Home.ro! Descoperă accesoriile de fitness pe care le vei găsi pe site-ul nostru și convinge-te singur/ă că sportul îți poate oferi rezultate deosebite!
  1 septembrie 2022
  122 vizionări