Cum se ascunde un album pe un telefon Xiaomi?

Cum se ascunde un album pe un telefon Xiaomi?

În ghidul de astăzi, vă vom spune cum să stocați fotografii intime pe telefoanele Xiaomi, Redmi și POCO. Doriți să ascundeți fotografii ale documentelor importante sau să aveți grijă de intimitatea familiei dvs.? Poate că plănuiești o surpriză și nu vrei să iasă la iveală? Stați liniștiți, vă putem ajuta! Aflați cum să ascundeți fișiere în câțiva pași simpli.

Primul pas

Mergeți la aplicația Galerie și selectați fotografiile pe care doriți să le mutați într-un album pe care îl veți ascunde. Cum să faceți acest lucru? Țineți apăsat pe orice fotografie până când apare o pictogramă în formă de cerc. După ce ați bifat căsuțele relevante, sub ele va apărea o pictogramă "bară". În partea de jos a ecranului veți vedea opțiunea Add to album (Adăugare la album). Puteți crea unul nou sau puteți încărca fișiere într-un dosar existent. Rețineți că, dacă doriți să ascundeți fotografii, trebuie să le mutați într-un album, nu să le copiați.

Ascundeți albumul

Mergeți la albumele din galeria dvs. Acolo îl veți găsi și pe cel pe care intenționați să îl ascundeți pe telefonul dumneavoastră Xiaomi POCO sau Redmi. Selectați-l, apăsând și ținând apăsat. Când vedeți că dosarul foto este selectat, selectați Hide (Ascundeți). Confirmați acțiunea dvs. atunci când vi se solicită.

Cum găsesc dosarul ascuns?

Pentru a inversa pașii descriși anterior, accesați Gallery și apoi atingeți cele 3 puncte din colțul din dreapta sus al ecranului. Faceți clic pe Settings (Setări) și, în secțiunea VIEW (Vizualizare), atingeți Show hidden albums (Afișare albume ascunse). Acum puteți elimina albumele din partea ascunsă a galeriei pentru a le face din nou vizibile.

Ai găsit ghidul de astăzi util? Pentru mai multe articole ca acesta, accesați blogul și pagina noastră de Facebook!!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.