Cum se dezactivează funcția de autocorectare pe telefoanele Xiaomi?

Cum se dezactivează funcția de autocorectare pe telefoanele Xiaomi?

Știi exact ce vrei să scrii, dar autocorectul îți încurcă constant planurile? Nu lăsați să se mai întâmple asta! Preveniți viitoarele încurcături și eliminați derapajele lingvistice jenante. Vă vom arăta cum să dezactivați cu ușurință funcția de autocorectare pe telefonul dvs. Xiaomi, Redmi și POCO. Succes!

Accesați tastatura

Accesul la setările legate de ortografie se găsesc deasupra instrumentului de introducere a caracterelor, adică direct deasupra tastaturii. Pentru a o vizualiza, trebuie doar să navigați pe orice aplicație de mesagerie sau browser și să urmați aceiași pași ca atunci când tastați un text. După ce vedeți configurația binecunoscută a literelor și numerelor, atingeți pictograma aflată chiar deasupra acestora. Aceasta vă va duce la fila țintă.

Modificați după bunul plac

Odată ajuns în setările tastaturii, localizați elementul intitulat "Corecție text" și selectați-l. În secțiunea "Corecții", veți dezactiva funcția de autocorectare prin mutarea semnului de selectare albastru cu o simplă atingere pe ecranul telefonului. De asemenea, puteți ajusta orice setări vizibile după bunul plac. Modificați, activați și dezactivați funcțiile disponibile pe telefonul dumneavoastră Xiaomi, Redmi sau POCO cu MIUI pentru un confort maxim și o intuitivitate completă!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.