Cum se elimină watermark-ul fotografiilor pe telefoanele Xiaomi?

23 ianuarie 2023 26 vizionări
Cum se elimină watermark-ul fotografiilor pe telefoanele Xiaomi?

Tocmai ați cumpărat un telefon Xiaomi, Redmi sau POCO? După ce ați accesat aplicația Camera, ați făcut câteva fotografii de test? În timp ce răsfoiți galeria, v-ați simțit frustrat de textul alb vizibil în colțul de jos al fiecărei poze? Dacă răspunsul la toate cele trei întrebări este "DA", atunci acest tutorial a fost creat special pentru tine! În tutorialul de mai jos, vă vom prezenta pas cu pas setările pentru a scăpa de watermark-ul din fotografiile făcute cu telefonul Xiaomi, Redmi sau POCO în cel mai scurt timp. Să începem!

Cum să eliminați un watermark de pe o fotografie făcută cu un telefon Xiaomi, Redmi sau POCO?

1. Deschideți Camera.

2. Faceți clic pe pictograma cu simbolul celor trei linii din colțul din dreapta sus al ecranului.

3. În fila nou deschisă, localizați și faceți clic pe Settings (Setări) cu simbolul în formă de rotiță.

4. Selectați Watermark (Filigran) din lista de opțiuni disponibile.

5. Faceți clic pe butonul vizibil de lângă Device Watermark (Dispozitiv Filigran), schimbând culoarea acestuia din albastru în gri și eliminați filigranul de pe imaginile capturate cu telefonul. Xiaomi, Redmi sau POCO.


Asta e! De acum înainte, vă puteți bucura de cadre excepționale, a căror vizionare nu va fi perturbată de niciun fel de text deranjant. Mai doriți sfaturi de acest gen? Aruncați o privire pe blogul nostru, unde veți găsi o mulțime de astfel de articole.

Vezi mai mult