Cum se poate seta un număr privat pe un telefon Xiaomi?

22 noiembrie 2022 26 vizionări
Cum se poate seta un număr privat pe un telefon Xiaomi?

Nu doriți ca cineva să vă știe numărul de contact? Vă este teamă de apelurile nedorite sau pur și simplu țineți la intimitatea dumneavoastră? Astăzi vom prezenta două metode care vă vor ajuta în această privință. Aflați cum să vă ascundeți rapid și fără efort numărul de telefon atunci când efectuați apeluri. Aflați cât de ușor este, citind acest scurt ghid.

În situații excepționale

Să începem cu cel mai simplu mod. Presupunând că trebuie să modificați setările doar pentru un moment, cel mai bine este să folosiți o soluție ad-hoc. Dacă este necesar, formați codul #31# pe tastatură, apoi introduceți numărul pe care intenționați să îl apelați și faceți clic pe butonul verde al handsetului. Alternativ, puteți salva contactul cu #31# la început, caz în care vă va fi garantată confidențialitatea atunci când apelați persoana sau compania în cauză. Extrem de simplu, nu?

Rezolvați problema unui număr de telefon

Introducerea codului de fiecare dată devine obositoare pe termen lung. Dacă efectuați apeluri frecvente, iar numărul dvs. trebuie să rămână necunoscut, o soluție mai bună este să faceți modificări în setările aplicației. Pentru a modifica previzualizarea implicită a apelurilor efectuate, deschideți aplicația Setări și selectați următoarele: Aplicații/Setări ale aplicațiilor de sistem/Setări apeluri. Apoi căutați subpunctul: Setări avansate. În subcategoria intitulată ALTE, veți observa subiectul: ID apelant. Selectați-l și atingeți din nou elementul. Veți vedea că versiunea "Network Default" a afișajului apelurilor de ieșire este setată inițial. Dacă doriți să vă ascundeți numărul, selectați această opțiune și salvați modificarea. În acest fel veți fi siguri că numărul dumneavoastră este deja rezervat.

Nu uitați!

Urmând aceste instrucțiuni, telefonul dvs. va deveni de nerecunoscut și pentru persoanele apropiate. Este posibil ca unele dintre acestea să aibă activată blocarea numerelor necunoscute, ceea ce face imposibilă apelarea lor.

Cum îmi pot debloca numărul?

Te-ai răzgândit sau setarea a fost aleasă accidental de tine? Nu este nimic în neregulă, mergeți la Setări ID apelant și salvați modul "Network default" de afișare a contactului.

Sperăm că acest tutorial v-a fost de folos. Dacă aveți chef de mai multe tutoriale, nu ezitați să ne urmăriți pe Facebooka, unde vă ținem la curent cu mai multe postări publicate pe blogul nostru!

Vezi mai mult