Cum se resetează telefonul Xiaomi?

Cum se resetează telefonul Xiaomi?

"Încearcă să pornești și să oprești."

Soluția magică: "opriți și porniți" a fost folosită în întreaga lume aproape de la începuturile timpului. Acest sfat simplu este aplicabil unei mari varietăți de hardware, precum și telefoanelor smart Xiaomi. Atunci când o anumită aplicație începe să se blocheze sau să ruleze mai lent, puteți să o închideți și să-l reporniți. O soluție la fel de bună și uneori necesară ar fi să puneți complet telefonul în stare de hibernare pentru câteva momente. Dacă doriți să efectuați o resetare soft a smartphone-ului Xiaomi, POCO sau Redmi, apăsați pur și simplu (în funcție de model) butonul de alimentare, situat în partea stângă sau dreaptă a carcasei. Țineți-l apăsat timp de câteva secunde până când pe smartphone apare o fereastră pop-up cu opțiunile Restart și Shutdown. Puteți selecta fie prima, fie a doua opțiune. Dacă, din anumite motive, nu puteți selecta niciuna dintre opțiuni cu ajutorul ecranului tactil, încercați să navigați cu ajutorul butoanelor de control al volumului, tratându-le ca pe niște săgeți de navigare.

Reveniți la setările din fabrică - hard reset

În cazul unei defecțiuni mai grave sau, de exemplu, al unui virus pe dispozitiv, poate fi necesară efectuarea unei așa-numite resetări a telefonului. Pentru a efectua o astfel de manevră pe telefoanele Xiaomi, POCO și Redmi, trebuie doar să mergeți la Setări și să selectați aceste opțiuni: System -> Reset -> Restore factory settings. Aceasta va șterge toate datele, fișierele, fotografiile și aplicațiile instalate și nu vor putea fi restaurate. Așadar, gândiți-vă înainte de a face acest pas și păstrați-vă în siguranță cele mai importante date și documente.

Asta-i tot!

Resetarea smartphone-ului este un proces foarte simplu și util, așa că țineți minte conținutul acestui ghid, deoarece este posibil să îl folosiți în viitor. Să sperăm, totuși, că problemele tehnice vă vor feri atât pe dvs. cât și telefonulul Xiaomi.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.