Cum se schimba cartelele SIM și cardul microSD de pe telefonul Xiaomi?

Cum se schimba cartelele SIM și cardul microSD de pe telefonul Xiaomi?

În viață, uneori, cele mai simple lucruri sunt cele care pot cauza cele mai multe probleme. Blogul nostru a fost creat pentru a vă face viața mai ușoară și pentru a vă scuti de o mulțime de stres inutil. Aveți un telefon Xiaomi, Redmi sau POCO? Grozav! A fost cumpărat de pe Mi-Home.ro? Acum, tot ce trebuie să faceți este să introduceți o cartelă SIM în el și să extindeți memoria (dacă telefonul dvs. are un slot microSD). Simplu, nu? Nu neapărat, așa că haideți să vedem pas cu pas cum să efectuăm această operațiune în siguranță.

Cum se instalează cartelele SIM și cardul microSD în telefoanele Xiaomi, Redmi sau POCO?

1. Înainte de procedura de schimbare a cardului, asigurați-vă că telefonul a fost oprit corect.

2. Pregătiți acul pentru tava SIM furnizată împreună cu telefonul dumneavoastră. Dacă, în frenezia unoboxingului noului telefon, acul sertarului cartelei s-a pierdut pe undeva, nu-i nici o problemă! Cu o doză potrivită de atenție, puteți folosi în acest scop și o agrafă de hârtie îndoită corespunzător, un ac de păr, partea neascuțită a unui ac sau un alt obiect subțire cu vârful neascuțit.

3. Localizați compartimentul pentru carduri de pe una dintre laturile dispozitivului și introduceți acul sau obiectul subțire menționat mai sus în orificiul acestuia până când acesta glisează ușor. Trageți ușor cu ajutorul degetelor de sertarul care se îndepărtează. Dacă întâmpinați dificultăți în găsirea sertarului SIM, puteți verifica locația acestuia în manualul care a fost furnizat împreună cu telefonul dumneavoastră.

4. În funcție de modelul telefonului Xiaomi, Redmi sau POCO, Veți vedea unul, două sau chiar trei sloturi pentru carduri. Acest lucru depinde de faptul dacă telefonul dvs. acceptă tehnologia Dual SIM și opțiunea de a extinde memoria internă cu un card microSD.

5. Introduceți ușor cartela SIM sau cardul microSD în locașul din sertar. Nu vă faceți griji, forma sa a fost concepută astfel încât să fie posibilă aplicarea unei poziții corecte. Observați una dintre laturile " teșite" ale cartelei SIM, pentru a găsi poziția corectă în locaș. Apoi, glisați tăvița la loc în telefon, având grijă să nu se miște cardurile de pe ea.

6. Dacă aveți o cartelă SIM mai veche, fabricată cu tehnologie 3G sau 2G, va trebui să mergeți la reprezentanța operatorului de rețea pentru a o înlocui (de obicei, gratuit). Nu vă recomandăm să tăiați o cartelă SIM mai veche într-un format nou, deoarece diferitele versiuni diferă nu numai ca lățime și înălțime, ci și ca grosime, ceea ce ar putea duce la nepotrivire sau chiar la blocarea acesteia în fantă.

Gata, de acum înainte vă puteți bucura din plin de telefonul dumneavoastră, navigând pe internet și extinzând colecția de aplicații preferate pe noul card microSD! Accesați blogul nostru în mod regulat pentru mai multe sfaturi, lansări și informații din universul Xiaomi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.