Demonstrație de încărcare wireless de 80W

Demonstrație de încărcare wireless de 80W

Figura frumoasă a vieții de zi cu zi

Majoritatea oamenilor își încarcă telefoanele în fiecare zi nu neapărat din necesitate, ci din obișnuință. Dacă doriți să vă înconjurați de lucruri frumoase și funcționale, atunci vă va plăcea ceea ce v-am pregătit. Noul suport de încărcare Xiaomi îndeplinește toate criteriile pentru a deveni un dispozitiv pe care îl veți iubi. Acesta vă va satisface ochiul și vă va economisi timp. Vedeți ce poate face!

Toate pânzele sus!

Forma frumoasă este doar un prevestitor al unei funcționalități deosebite. Când luați pentru prima dată în mână suportul de încărcare wireless Mi 80W, fiți atenți la precizia meșteșugului. Chiar și cel mai mic detaliu este rafinat în toate modurile posibile. Forma asemănătoare unei pânze susține perfect telefonul dvs. în timpul încărcării. Datorită designului său inteligent, puteți utiliza suportul Mi 80W Wireless Charging Stand pe post de suport pentru telefonul dvs. Urmăriți videoclipuri și efectuați apeluri video în timp ce vă încărcați telefonul!

Cum funcționează?

Așezați telefonul pe suportul de încărcare wireless Mi 80W și gata. Veți vedea un LED micuț pe partea din spate a dispozitivului. Acesta vă va anunța dacă telefonul se încarcă. Dacă se aprinde, înseamnă că totul funcționează așa cum trebuie. Înclinați telefonul pe verticală sau pe orizontală, după cum doriți! Uitați de intrarea deteriorată a încărcătorului și întâmpinați o modalitate mai bună de a vă încărca bateria!

Păstrați-l rece

Produsele noi înseamnă noi posibilități. Cu suportul de încărcare wireless Xiaomi Mi 80W, puteți încărca o baterie puternică de 5000Mah în doar 36 de minute. Datorezi încărcarea instantanee puterii ridicate a dispozitivului. Cu un flux de energie atât de mare și de rapid, este necesară o disipare adecvată a căldurii. Am inclus un ventilator în Mi 80W Wireless Charging Stand pentru a preveni supraîncălzirea.

Chiar și mai multă putere

Încărcătorul wireless sub forma unui cub de 120 W, îl puteți conecta la suportul wireless sau direct la smartphone. Nu trebuie să vă faceți griji că sunteți expus la o tensiune electrică prea mare - dispozitivul va alege puterea potrivită pentru telefonul pe care îl încarcă.

Către viitor!

Alegeți Xiaomi Mi 80W Wireless Charging Stand și intrați în noua eră a tehnologiei de încărcare!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.