Se încarca... 66 view(s)

Televizoarele echipate cu tehnologia OLED se află acum în top în ceea ce privește posibilitatea redării imaginii. Xiaomi se alătură acestui grup mândru de reprezentanți și prezintă ultimele televizoare Xiaomi OLED Vision TV! Merită așteptarea? Hai să vedem!

În primul rând, imaginea

Hai să recunoaștem, tehnologia OLED este principala motivație a tuturor, atunci când decid să-și schimbe televizorul. De atâta vâlvă? Datorită calității, desigur! Pixelii din ecranul OLED strălucesc cu propria lor lumină, datorită căreia atunci când ecranul devine negru, putem recunoaște acea nunanță de ”negru perfect” fiecare pixel stingându-se în totalitate. Tehnologia Vivid Picture Engine 2 va livra culori vii cu DCI-P3 98.5%. Utilizarea unui panou de 10 biți HDR10+ duce la o calitate minunată a imaginii cu o tonalitate ridicată și posibilitatea de a reda peste un milliard de culori, comparativ cu cele 16.7 milioane de culori ale matricei de 8 biți. Un obicei popular este utilizarea unui truc numit FRC pe televizoare, permițându-I software-ului să mascheze imperfecțiunile celor 8 biți, astfel încât aratp aproape la fel ca un panou de 10 biți. În orice caz, Xiaomi OLED Vision TV este un adevărat dezmăț vizual. După ce te-ai entuziasmat la gândul unei premiere de film, viziunea ta este bombardată de un ecran cu peste un milliard de culori vii în cea mai natural imagine pe care ai văazut-o vreodată!

Nu doar imaginea contează

După ce trecem peste șocul vizual ce vine la pachet cu o matrice OLED, un nou tip de stimul, sub foram sunetului, începe să ne atragă. Cu acest model, vei avea multe de auzit, deoarece numărul difuzoarelor a fost mărit la un număr rar întâlnit printre televizoarele pe care le cunoaștem deja. Xiaomi OLED Vision TV are 4 difuzoare active suportate de alte 4 difuzoare pasive care nu au propria lor sursă de energie. Deci, pentru ce sunt acestea? Presiunea sunetului creată de unitățile principale pune diafragmele pasive în mișcare, făcându-le să producă de asemenea sunet. Această procedură îți permite să obții un sunet complet, acompaniat de un bass puternic ce te face să te simți ca la cinema, de pe canapeaua de acasă. Desigur, Xiaomi OLED Vision TV suportă și ultimele tehnologii, asigurându-ți un sunet de cea mai înaltă calitate.

Confort în fiecare zi

Sistemul PatchWall 4 ce operează pe baza unui Android TV 11 a fost creat astfel încât să garanteze confortul maxim în navigarea printre aplicații. Recomandări inteligente, integrări cu aplicațiile de streaming și IMDb, sau posibilitatea de căutare vocală sunt doar câteva dintre specificațiile noului model de Xiaomi OLED Vision TV. Gamerii cu adevărat pasionați vor fi cu siguranță încântați de revoluționarul HDMI 2.1 și suportul pentru tehnologia ALLM, ce optimizează setările de imagine, reducând lagul în timpul jocurilor online. Contectivitatea de ultimă oră Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.0 vor oferi un transfer de date neîntrerupt și stabilitate în timpul redării conținutului pe internet. Uită de întreruperi și imagini neclare!

Când vor ajunge televizoarele OLED și pe Mi-Home.ro? Abonează-te la newsletterul nostru și vei fi printre primii care vor afla!

Vezi mai mult
 • Noi reduceri pe Mi-Home
  Noi reduceri pe Mi-Home
  Descoperă cele mai noi reduceri de pe Mi-Home.ro!
  2022-05-19 12:07:00
  84 view(s)
 • POCO F4 GT va fi disponibil curând!
  POCO F4 GT va fi disponibil curând!
  POCO F4 GT va fi disponibil curând pe Mi-Home.ro! Afla acum ce specificatii are noul model!
  2022-05-18 13:09:00
  214 view(s)
 • Ai un produs original Xiaomi?
  Ai un produs original Xiaomi?
  Doriți să vă asigurați că produsele Xiaomi provin din surse autorizate? În acest articol veți găsi instrumente și modalități de a vă ajuta să determinați acest lucru!
  2022-05-16 08:06:00
  101 view(s)
 • Xiaomi Electric Precision Screwdriver
  E timpul pentru OLED!
  OLED vine în curând și pe televizoarele Xiaomi! Descoperă noile Xiaomi OLED Vision TV.
  2022-05-13 13:03:00
  66 view(s)