Tandemul perfect pentru tine - Mi 11 Lite 5G si Mi Smart Band 6

Tandemul perfect pentru tine - Mi 11 Lite 5G si Mi Smart Band 6

Aveți nevoie de performanțe emblematice și doriți să economisiți bani în același timp?

Vă întrebați dacă Xiaomi Mi 11 Lite 5G va fi o alegere bună pentru dvs.?

Bine ați venit la articolul despre dispozitivul pentru care termenul Lite poate fi surprinzător de dureros. La urma urmei, acesta nu este un smartphone care a fost dezbrăcat de funcțiile emblematice și care poate concura cu succes cu frații săi mai scumpi în multe domenii.

Deci, ce înseamnă Lite? Totul ține de ușurință, dar nu este doar de greutate, ci și de cât de bine rezolvă Mi 11 Lite 5G orice provocare la care este supus.

Inspiră uimire

Xiaomi Mi 11 Lite 5G este un smartphone care este pur și simplu este superb. Designul ușor îmbunătățește expresia de a face față unui dispozitiv emblematic, iar materialele premium își fac cunoscută prezența atunci când țineți smartphone-ul în mână. Variantele de culori vibrante ale Citrus Yellow, Mint Green și mai clasic Truffle Black sunt un amestec exploziv cu ceva pentru toată lumea La interior, Mi 11 Lite 5G nu arată mai puțin atractiv. Cu 6 sau chiar 8 GB de memorie RAM rapidă combinată cu un procesor de ultimă generație 5G Qualcomm® Snapdragon ™ 780G, vi se garantează o putere de neînlocuit oriunde și oricând. Nu vă faceți griji cu privire la încărcarea frecventă - Smartphone-ul este echipat cu o încărcare ultra-rapidă de 33 W, astfel încât să puteți alimenta instantaneu acumulatorul de 4250 mAh!

Optică cinematografică AI

Sistemul puternic corespunzător de suprapunere MIUI din cea mai recentă versiune oferă utilizatorilor o mulțime de opțiuni și filtre pentru a crea fotografii fenomenale și videoclipuri artistice. Fotografia de succes, desigur, nu rezidă doar în software-ul extins și în inteligența artificială. Xiaomi Mi 11 Lite 5G este, de asemenea, componente de cea mai înaltă calitate și senzori moderni gata să funcționeze în toate condițiile. Obiectivul principal de 64MP este făcut pentru a face fotografii uimitoare pline de culori vii și niveluri imense de detalii. Înregistrați videoclipuri în 4K și experimentați cu funcții concepute special pentru geeks-urile filmului, cum ar fi Magic Zoom, Freeze Time și Time-lapse Film. Dezlănțuie-l pe regizorul din tine și face videoclipurile pe care le înregistrezi cu Mi 11 Lite 5G să arate ca cele mai bune producții cinematografice!

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Specificatii tehnice

Procesor Qualcomm® Snapdragon ™ 780G 8 × Kryo ™ 670, tactat până la 2,4 GHz Afișaj AMOLED, 6,55", HDR10 +, 90 Hz Rezoluție 2400 × 1080 px RAM / Memorie încorporată 6 / 128GB / 8 / 128GB (în funcție de variantă) Camera din spate 64 MP + 8 MP + 5 MP Camera frontala 20 MP Capacitate baterie 4250 mAh Încărcare prin cablu 33 W "

Super Oferta Mi 11 Lite 5G si Mi Smart Band 6

-uri Daca ti-am starnit interesul pentru modelulXiaomi Mi 11 Lite 5G, ti-am pregatit in perioada 13 mai - 19 mai o oferta irezistibila: pentru orice Mi 11 Lite 5G cumparat primesti o bratara fitness Mi Smart Band 6 cadou. Oferta o poti accesa aici, Mi 11 Lite 5G + MiSmart Band 6 ( cadou ) si este vizibila in cosul de cumparaturi. Nu uita sa te abonezi la newsletterul Mi-Home.ro ca sa afli toate noutatile si detaliile despre ofertele saptamanale pe care le organizam.
Vino si tu in comunitatea Mi si te vom premia cu un VOUCHER de reducere la prima ta achizitie din site.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.