5 septembrie 2022 276 vizionări
Imprimanta foto portabilă Xiaomi

O viață în continuă schimbare, lipsa de timp și progresele tehnologice de la un an la altul nu sunt cu siguranță favorabile metodelor tradiționale de păstrare a amintirilor. Vorbim, desigur, de fotografii în formă fizică, stocate în albume foto, cronici sau cutii vechi. La acestea apelăm cel mai adesea în timpul diferitelor reuniuni de familie sau sărbători, mai degrabă decât la cele stocate în rola de cameră. În gama Mi-Home.ro, veți găsi un produs care se poate dovedi a fi soluția perfectă pentru această nevoie. Faceți cunoștință cu Mi Portable Photo Printer, imprimanta foto portabilă de la Xiaomi! Cu el, nu veți mai pierde timp cu developarea fotografiilor. Doriți să o cunoașteți mai bine și să aflați mai multe despre cum funcționează? Citiți mai departe!

Cum arată?

Calitatea fotografiilor pe care le va oferi imprimanta Xiaomi se va situa la un nivel foarte ridicat. Toate acestea se datorează utilizării tehnologiei de imprimare fără cerneală ZINK, care se bazează pe utilizarea de coloranți microcristalini încorporați în hârtie. Capul de imprimare încălzește hârtia foto și astfel... se creează o fotografie! Mi Portable Photo Printer se înțelege bine cu hârtia ZINK, dotată cu un strat adeziv de bună calitate și cu o reproducere excelentă a culorilor. Veți găsi cinci foi incluse cu imprimanta Xiaomi , dar dacă știți deja că acest număr nu va fi suficient, puteți cumpăra un pachet care conține până la 20! Nu vă stresați cu privire la înlocuirea hârtiei, care va trebui făcută de mai multe ori, mai mult de două ori. Instrucțiunile pot fi găsite pe fișa de produs a imprimantei Mi Portable Photo Printer și în cutia produsului.

Cum se trimite?

Imprimanta foto portabilă Mi Portable Photo Printer nu este doar pentru fotografii! Pe lângă funcțiile standard, veți fi surprinși de efectele virtuale AR cu care veți transmite sentimentele care vă însoțesc. Principiul din spatele lor este foarte simplu. În timp ce imprimați o fotografie, înregistrați sau trimiteți orice sunet, apoi deschideți aplicația Mi Home/Xiaomi Home. Pentru ca persoana căreia îi adresați mesajul dvs. vocal să îl poată reda, trebuie doar să scaneze fotografia selectată. Acest lucru va fi suficient pentru a auzi sunetul încorporat în acea fotografie oriunde și oricând. În plus, Mi Portable Photo Printer este echipată cu conectivitate Bluetooth 5.0 , astfel încât poate fi accesată de mai multe persoane de pe mai multe dispozitive în același timp. Această opțiune va trece testul mai ales la petreceri, când numărul de momente care trebuie surprinse crește direct proporțional cu numărul de fotografi amatori.

Cum se printează?

Calitatea fotografiilor pe care le va oferi imprimanta Xiaomi se va situa la un nivel foarte ridicat. Toate acestea se datorează utilizării tehnologiei de imprimare fără cerneală ZINK, care se bazează pe utilizarea de coloranți microcristalini încorporați în hârtie. Capul de imprimare încălzește hârtia foto și astfel... se creează o fotografie! Mi Portable Photo Printer se înțelege bine cu hârtia ZINK, dotată cu un strat adeziv de bună calitate și cu o reproducere excelentă a culorilor. Veți găsi cinci foi incluse cu imprimanta Xiaomi, dar dacă știți deja că acest număr nu va fi suficient, puteți cumpăra un pachet care conține până la 20! Nu vă stresați cu privire la înlocuirea hârtiei, care va trebui făcută de mai multe ori, mai mult de două ori. Instrucțiunile pot fi găsite pe fișa de produs a imprimantei foto Mi Portable Photo Printer și în cutia produsului.

Te-am entuziasmat suficient de mult cu acest articol pentru a-ți achiziționa cât mai repede acest dispozitiv compact? Sperăm că da, și suntem siguri că este una dintre acele achiziții pe care nu le vei regreta!

Vezi mai mult
 • Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?
  Cum să împerechezi căștile Xiaomi cu un smartphone?
  Tocmai ați cumpărat o nouă pereche de căști Xiaomi și aveți probleme în a le conecta la smartphone? Consultați ghidul nostru și aflați cum să faceți acest lucru rapid și eficient.
  15 septembrie 2022
  24 vizionări
 • Jucărie laser pentru pisica ta
  Jucărie laser pentru pisica ta
  Faceți cunoștință cu Petoneer Cat Laser Toy și distrați-vă animalele de companie, chiar și atunci când nu sunteți acasă. Citiți despre noua jucărie pentru pisici pe Mi-Home.ro.
  8 septembrie 2022
  111 vizionări
 • Imprimanta foto portabilă Xiaomi
  Imprimanta foto portabilă Xiaomi
  Imprimanta foto mobilă de la Xiaomi este o necesitate absolută! Aflați mai multe despre imprimanta foto portabilă Mi Portable Photo Printer, care este perfectă pentru călătorii și nu numai.
  5 septembrie 2022
  276 vizionări
 • O siluetă de invidiat cu Mi-Home.ro
  O siluetă de invidiat cu Mi-Home.ro
  Aveți grijă de silueta dumneavoastră cu ajutorul Mi-Home.ro! Descoperă accesoriile de fitness pe care le vei găsi pe site-ul nostru și convinge-te singur/ă că sportul îți poate oferi rezultate deosebite!
  1 septembrie 2022
  122 vizionări