Lucrul confortabil la birou cu Xiaomi

Lucrul confortabil la birou cu Xiaomi

Lămpi, stâlpi de iluminat, felinare. Acestea ne însoțesc în fiecare zi, făcând starea de spirit mai plăcută și îmbunătățind vizibilitatea în timpul studiului și al muncii. Mai nou, lămpile luminează și mai bine, pentru că sunt create de Xiaomi! O muncă de birou mai confortabilă înseamnă să lucrezi într-o lumină bună.

Munca la birou poate fi plictisitoare

Știați că lumina caldă vă calmează și vă adoarme, în timp ce lumina albă stimulează și îmbunătățește concentrarea? Nu trebuie să schimbați becul în funcție de momentul zilei, ci doar să vă procurați o lampă de birou care vă permite să schimbați culoarea, precum Mi Smart LED Desk Lamp Pro. Gata cu închiderea ochilor în timp ce lucrați și gata cu trezirea de seară care vă ține treaz!

Design

Brațul lămpii de birou Mi Smart LED Desk Lamp Pro este rezistent, ceea ce asigură o stabilitate deplină a dispozitivului. La bază există un întrerupător pornit/oprit - un mic buton alb care este responsabil pentru schimbarea temperaturii și a intensității luminii. Baza susține un braț din două piese, conectate la capătul lămpii. Lungimea brațului este de 41 + 54 cm, ceea ce înseamnă o rază largă de acțiune fără a fi nevoie să o mutați dintr-un loc în altul. Brațele lungi vor ajunge în orice parte a biroului.

Se fixează și se reglează

Am construit lampa astfel încât să poată fi ajustată pentru a se potrivi la orice nevoie. Un braț al lămpii iese din suport și poate fi înclinat până la 19 grade înainte și înapoi. Cealaltă parte a acesteia este și mai mobilă, deoarece intervalul de mișcare este de până la 45 de grade în ambele planuri.

Gesturi

Butonul alb face mult mai mult decât un simplu întrerupător de lumină. O singură atingere aprinde și stinge lumina, rotirea butonului reglează luminozitatea, iar apăsarea și rotirea schimbă culoarea luminii. Aceste gesturi simple sunt ușor de reținut, ceea ce face ca utilizarea să fie instinctivă. Mai avem încă o manevră care declanșează o funcție interesantă Xiaomi Mi Mi Smart LED Desk Lamp Pro, și anume o dublă apăsare pe întrerupător care declanșează funcția Pomodoro, dacă nu știți despre ce este vorba, aruncați o privire mai jos.

Un echilibru între muncă și odihnă

Invocarea funcției Pomodoro vă permite să păstrați un echilibru între muncă și pauzele potrivite. În aplicația Yeelight, puteți alege durata acestor activități. Când este timpul pentru o pauză, lumina va începe să clipească - pregătiți-vă o cafea, luați o pauză, faceți exerciții de stretching, faceți tot ceea ce simțiți că trebuie să faceți pentru a vă întoarce la lucru cu toate forțele. De asemenea, puteți schimba funcția implicită declanșată prin apăsarea dublă a comutatorului, toate acestea se găsesc în aplicația Yeelight.

O lampă pentru anii care vor veni

Xiaomi Mi Smart LED Desk Lamp Pro are o durată de viață uriașă, ceea ce va face ca cooperarea dvs. cu ea să fie de mulți ani. Odată cu achiziția, veți primi lampa, un cablu de alimentare cu o priză europeană și un manual de utilizare cu toate informațiile de care aveți nevoie. Conectați lampa de birou Mi Smart LED Desk Lamp Pro cu alte dispozitive Smart Home folosind aplicația Yeelight și profitați la maximum de lampa de birou Xiaomi!

 

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.