Bicicletă electrică pliabilă de la Xiaomi

Bicicletă electrică pliabilă de la Xiaomi

O plimbare cu bicicleta, cu părul în vânt...

Poate exista ceva mai plăcut? Oh, da - o plimbare cu bicicleta în care nu veți obosi! Mulțumită bicicletei electrice, care nu este doar confortabilă, ci și ușoară și compactă.

Bicicleta electrică pliabilă Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike include totul pentru a vă oferi o plimbare mult-așteptată.

Faceți cunoștință cu bicicleta pliabilă Xiaomi chiar acum!.

 

Călătoriți mai departe într-un stil mai bun

Bicicleta electrică pliabilă Mi Smart Electric Folding Bike este foarte compactă datorită capacității sale de pliere, iar greutatea sa redusă este utilă și pentru transport. Xiaomi Mi Smart Electric Folding Bike este o distracție nesfârșită cu o greutate de doar 14,5 kg! Vă întrebați cât de departe veți merge cu ea? Bateria Samsung 18650mAh litiu-ion vă permite să depășiți un amețitor 45 km.

Tehnologia inteligentă va ajusta puterea de susținere la efortul pe care îl depuneți pentru a pedala.

Vei experimenta sinergia perfectă între pedalarea mecanică și asistența electrică datorită senzorului de cuplu TMM4. Motorul fără perii de 250 W asigură o accelerație mai mare. Soluțiile Mi Smart Electric Folding Bike oferă o plimbare mai lină și mai plăcută, chiar și în condiții dificile.

Avantaj în mișcare

Antrenamentul tocmai a devenit mai ușor, deoarece caloriile arse pe bicicletă se numără singure. Odată cu achiziția, nu numai că primești o bicicletă, dar ai acces și la datele tale de pedalare! Caroseria bicicletei este conectată la o aplicație în care poți găsi detalii despre activitatea ta.

Vei vedea informații de bază precum viteza, puterea de ieșire, distanța parcursă și consumul de energie direct pe ecranul situat pe ghidon. Obții un avantaj pe șosea cunoscând capacitățile tale și ale vehiculului tău.

Panoul de control oferă, de asemenea, funcții de bază, cum ar fi pornirea și oprirea bicicletei și aprinderea luminilor. Postul de comandă este centrul de gestionare a modurilor de asistență, existând până la 4 din care puteți alege:

- MODUL OFF Adică oprirea asistenței. Vă bucurați de plimbare și folosiți o bicicletă pliabilă normală, folosindu-vă doar de forțele dumneavoastră.

- MODUL ECO Jumătate din munca ciclistului este direcționată către bicicletă. Puteți utiliza modul Eco Mode chiar și la cele mai lungi plimbări, deoarece nu consumă multă energie.

- NOR MODE Pur și simplu, primești ceea ce oferi. Puterea pe care o puneți în pedalare corespunde puterii oferite de motorul bicicletei electrice.

- BO+ MODE Cea mai puternică asistență de putere. Bicicleta citește puterea pe care o imprimați și vă asistă cu 150% din această putere.

Putere maximă

Performanța excelentă a bicicletei electrice pliabile Mi Smart Electric Folding Bike este o caracteristică a mai multor aspecte. Nu există doar forma finală a vehiculului, designul confortabil și, de asemenea, ceea ce conferă dispozitivului energia sa.

În ceea ce privește tehnologia de proiectare, am folosit o celulă de litiu-ion Samsung 18650 extrem de durabilă, cu o autonomie de ~45 km. Calitatea înaltă a bateriei vă permite să vă bucurați de o bicicletă fiabilă în fiecare zi.

Bateria este amplasată în cadrul principal al bicicletei, astfel încât o puteți scoate rapid și ușor pentru încărcare (care nu va dura mai mult de 4 ore). Nu uitați, chiar dacă uitați să o încărcați, plimbarea va fi la fel de plăcută și confortabilă.

Optați pentru Xiaomi!

Veți lua bicicleta electrică pliabilă Mi Smart Electric Folding Bike pentru o tură?

Vă garantăm o experiență uimitoare de plimbare!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.