O respirație de vară - Xiaomi Fans

O respirație de vară - Xiaomi Fans

Calitatea Xiaomi.

Vara se apropie din ce în ce mai mult de noi, nu-i așa că este interesant?

Oferă-ți o gură de aer proaspăt în zilele și nopțile fierbinți cu ventilatoarele Xiaomi.

Citiți mai departe și aflați mai multe despre posibilitățile pe care le oferă dispozitivele noastre!

 

Mi Smart Smart Standing Fan 1C

Ne proiectăm produsele pentru a fi eficiente, intuitive și utile. Acesta este exact cazul ventilatorului Xiaomi Mi Smart Standing Fan 1C. Acest ventilator iese în evidență prin designul său minimalist și capacitățile sale complete. Mi Smart Standing Fan 1C vine cu două opțiuni de înălțime.

Dacă doriți să amplasați ventilatorul pe podeaua sufrageriei, vă recomandăm setarea de înălțime de 100 cm. Setarea inferioară (642 mm) este perfectă pentru încăperi mai mici și pentru munca de birou.

Setări personalizate

Cu acest model, veți stabili la ce unghi doriți să porniți fluxul de aer și la ce intensitate va funcționa. Opțional, puteți combina dispozitivul cu un purificator de aer Xiaomi, utilizând aplicația Xiaomi Home. Folosirea celor două dispozitive împreună le maximizează potențialul, obținând cele mai bune rezultate și economisind energie.

Puteți controla dispozitivul prin intermediul aplicației și manual. Trei moduri de funcționare cu funcție de oscilație la 90 de grade garantează o adaptare perfectă la nevoile individuale. Vara nu a fost niciodată atât de distractivă!

Mi Smart Smart Standing Fan Pro

Am mărit aria de rotație a Mi Smart Standing Fan Pro la 140 de grade! Puteți seta raza de mișcare a ventilatorului și intensitatea fluxului de aer în aplicația Xiaomi Home.

Vă oferim până la 100 de niveluri de flux de aer și control asupra domeniului de mișcare al dispozitivului. Dacă aveți alte dispozitive Xiaomi, le puteți combina, îmbunătățind performanța și sporind beneficiile utilizării.

În plus față de setările detaliate din aplicație, aveți, de asemenea, control manual asupra dispozitivului.

Posibilități suplimentare

Prin conectarea la o aplicație, ventilatorul poate regla briza în funcție de ritmul tău zilnic.

Poți adormi cu o briză răcoroasă, iar odată ce intri în faza REM, briza va scădea automat, fără să te deranjeze.

Vara e mai plăcuta cu Xiaomi!

Mod manual

Dacă vă decideți să o utilizați fără a descărca aplicația, aveți la dispoziție 4 butoane. Primul este utilizat pentru a porni și opri ventilatorul, iar următorul pentru a selecta unul dintre cele 4 niveluri de intensitate.

Celelalte două sunt folosite pe rând pentru: activați sau dezactivați rotația ventilatorului și setați un temporizator, astfel încât să puteți personaliza Mi Smart Standing Fan Pro pentru a se potrivi cu ziua dumneavoastră!

Un somn liniștit

O briză plăcută vă poate calma simțurile și vă poate liniști corpul. Mi Smart Standing Fan Pro vă va ajuta să adormiți.

Funcționarea silențioasă a dispozitivului nu vă va deranja somnul, iar briza plăcută vă va facilita relaxarea.

Puteți controla Mi Smart Standing Fan Pro cu Amazon Alexa și Google Assistant. Pe lângă comoditate, ventilatorul respectă pe deplin energia pe care o consumă, funcționând extrem de eficient din punct de vedere energetic.

Garantează-ți o gură de aer proaspăt în această vară!

Ce ventilator Xiaomi veți alege? Pariați pe confortul dumneavoastră și faceți alegerea astăzi!

 

 

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.