Controlează clima cu Xiaomi

Controlează clima cu Xiaomi
Postat în: Știri, Tutoriale, Comparații
De Mi-Home Bunny
Mai multe de la acest autor

Controlează clima cu Xiaomi

Căldura nu se oprește.

Află care sunt condițiile din locuința ta. Xiaomi Mi Temperature & Humidity Monitor 2 de la Xiaomi este un instrument care se dovedește util nu doar vara, ci pe tot parcursul anului.

Vă invităm la o prezentare a posibilităților indicatorului subțire de temperatură și umiditate Xiaomi.

Află ce este Mi Temperature & Humidity Monitor 2.

 

 

Prietenos cu copiii

Pentru a supraveghea în mod convenabil nivelul de umiditate și temperatura camerei, puteți conecta cu ușurință Mi Temperature & Humidity Monitor 2 la aplicația Mi Home și la dispozitivele Smart Home prin Bluetooth.

Prin activarea modului pentru copii, veți primi o notificare atunci când condițiile de mediu sunt nepotrivite pentru copii, astfel încât să puteți răspunde rapid și eficient. Poate că este un semn pentru a utiliza un ventilator sau un umidificator Xiaomi?

Cu Mi Temperature & Humidity Monitor 2, un somn liniștit și un control perfect al temperaturii devin un lucru obișnuit!

Utile pentru a crea o junglă pe pervazul ferestrei

În domeniul botanicii, cheia este adaptarea condițiilor la nevoile specifice ale plantei. De exemplu, o plantă de bananier are nevoie de umiditate ridicată și de o temperatură constantă între 18℃ și 21℃, dar cactușii vor avea nevoie de parametri complet diferiți.

Pentru a îmbunătăți performanța culturilor dvs. puteți investi în Xiaomi Mi Temperature & Humidity Monitor 2 și puteți colecta nenumărate laude pentru plantele dvs. perfect îngrijite.

Transformați-vă spațiul într-o frumoasă micropădure sau un tărâm de suculente prin combinarea Mi Temperature & Humidity Monitor 2 cu Mi Smart Antibacterial Humidifier.

Utile în terariu

Datorită designului său aderent, Xiaomi Mi Temperature & Humidity Monitor 2 va funcționa excelent nu numai în apartament, ci și în terariu.

Marginile rotunjite și finisajul neted fac ca indicatorul să fie sigur și să nu zgârie pielea delicată a șarpelui sau a șopârlei dvs.

Puteți muta senzorul în mod liber pentru a verifica condițiile în diferite locuri, intervalul de temperatură de la 0℃ la 60℃ și intervalul de umiditate de la 0% la 99% RH vor aproxima datele dvs. cu o precizie de 0,1℃ și 1% RH.

Întotdeauna practic

Un dispozitiv atât de mic și discret precum Xiaomi Mi Temperature & Humidity Monitor 2 poate face multe. Nu doar animalele și plantele tropicale au nevoie să monitorizeze condițiile meteorologice.

Animalele de companie sunt, de asemenea, sensibile la schimbările de temperatură, așa că merită să verificați dacă temperatura de la culcușul animalului dvs. de companie nu este prea ridicată.

Dacă sunteți în căutarea unui indicator fiabil de umiditate și temperatură, cumpărarea Xiaomi Mi Temperature & Humidity Monitor 2 va fi soluția perfectă.

Aceste produse le găsești pe Mi-Home.ro

10 zile în urmă
Comentarii