Noua definiție a calității cu Mi TV P1

Noua definiție a calității cu Mi TV P1

Noua definiție a calității cu Mi TV P1

Credeați că următorii reprezentanți ai seriei Mi 11 este singurul lucru care vă va surprinde în timpul recentei lansări a produselor Xiaomi? Între timp, spre surprinderea tuturor participanților la acest eveniment, am mai scos un as din mânecă.

După punctele forte sub forma smartphone-urilor Mi 11 Ultra, Mi 11 Lite, Mi 11 Lite 5G, Mi 11i și Mi Smart Band 6, este timpul să completăm întregul - în fața dvs. cea mai recentă serie de televizoare Xiaomi - Mi TV P1!

Îl poți cumpăra de AICI .

 

Ce se poate vedea?

Un ecran aproape fără margini și un design extrem de estetic - acestea sunt primele cuvinte care îmi vin în minte după prezentarea din timpul premierei din aprilie.. Seria MI TV P1 constă în televizoare inteligente, disponibile în patru dimensiuni: 55 ", 50", 43 "și 32". La bord fiecare dintre modelele listate va avea un sistem TV Android.

Nu ar trebui să surprindă pe nimeni, prezența unor astfel de aplicații precum Netflix, Prime Video sau YouTube, care vin standard pe acest tip de dispozitive. Modelele 55 ", 50" și 43 "vor oferi o rezoluție 4k UHD și vor putea oferi Dolby Vision. Datorită utilizării tehnologiei MEMC care generează cadre suplimentare, acesta va oferi, de asemenea, o mai mare fluiditate a imaginii și va minimiza orice întârziere.

Mai mult, televizoarele sunt disponibile în cele două mari dimensiuni (55 "și 50") care îmbogățesc senzațiile vizuale datorită paletei de culori HDR10 + extinse.

La cerere

Cu această clasă de dispozitive de pe ordinea de zi, ea devine suport extins atât sub forma bine cunoscutului Asistent Google , cât și a Chromecast-ului, care permite libertatea de a transfera fișiere și afișarea acestora de pe smartphone-ului dvs.

Mai mult, de la variantele de 43" in sus, au fost echipate cu microfon care vă permite să controlati dispozitive dvs. inteligente cu ajutorul comenzilor vocale.

Din noua serie Mi TV P1, desigur, nu putea sa lipseasca Bluetooth 5.0 și cele două benzi (2,4 GHz / 5 GHz) WiFi. Există, de asemenea, trei conectori HDMI, doi conectori USB 2.0 și o intrare Ethernet 100 Mbps.

Succesul garantat?

Piața autohtonă va începe să strige ca să obțină o revoluție reală în categoria de tv-uri inteligente? Toate semnele din cer și de pe pământ indică faptul că așa va fi, iar singurul lucru pe care trebuie să-l așteptăm sunt prețurile, pe care le vom anunța în curând.

Așa că - rămâneți pe fază!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.