Noul Laptop Xiaomi

Noul Laptop Xiaomi

Se întâmplă! După o lungă perioadă de tăcere, auzim acum sunetul tastaturii pe un nou reprezentat al categoriei de laptopuri marca Xiaomi. După o singură privire asupra lui RedmiBook 15, ne putem da seama că a meritat așteptarea și suntem siguri că până la finalul articolului, vei vedea și tu de ce. Așadar, te sfătuim să te așezi confortabil, ia o gură de limonadă sau cafea și pătrunde cu noi în lumea ultimelor lansări Xiaomi, gata să suprindă piața din România.

Eleganță în fiecare detaliu

RedmiBook15 este răspunsul nostru pentru nevoile tuturor fanilor Xiaomi. După un foarte mare succes al tabletei Xiaomi Pad 5, am observat că apetitul pentru dispozitive ușoare, puternice și practice, este din ce în ce mai mare. Noul laptop Xiaomi aduce toate funcțiile echivalente cu valoarea lor în aur, în epoca lucrului de acasă.

RedmiBook 15 are un corp compact și subțire, cu o greutate de doar 1.8kg și o grosime mai mică de 20mm. Este caracterizat de o nuanță de gri închis metalic, cu logo-ul Redmi într-o formă minimalistă, adăugat atât pe interiorul cât și pe exteriorul dispozitivului. Display-ul este construit cu tehnologia FHD cu funcția DC Dimming care îți oferă un mai mare confort vizual reducând luminozitatea ecranului. De asemenea, diagonala ecranului de 15.6” îți va permite să te bucuri de o rezoluție și mai mare a imaginii și de bogăția detaliilor din ea.

Noul Laptop Xiaomi

Interiorul contează

Windows 11 Home este sistemul de operare care susține noul Xiaomi RedmiBook 15. Atât memoria RAM (8GB, 3200MHz) cât și cea ROM (256GB SSD or 512GB SSD) țin pasul cu el. Procesorul din spatele tuturor acestor specificații este ultima generație de Intel 11 Gen Intel® Core ™ i3-1115G4 cu with Intel® UHD Graphics sau Intel® Core ™ i5-11300H cu Intel® Iris® Xe Graphics, în funcție de varianta pe care o alegi. Primul model cu Intel i3 este perfect pentru munca de zi cu zi, în timp ce al doilea este echipat pentru cerințe specifice, fără să-I fie frică de graficile 4K.

Indiferent de alegere, te poți baza pe durata de viață mare a bateriei (până la 10 ore) și încărcarea rapidă (50% în 30 de minute). .

Confort înainte de toate

Touchpadul lui RedmiBook 15 este un alt element care merită recunoaștere. Totul datorită dimensiunii neobișnuite de 126mm X 82.6mm, care nu afectează eficiența muncii tale, ci dimpotrivă, îți face fiecare acțiune mai ușoară și te ajută să desfășori concomitent mai multe task-uri. Ultimul model de laptop Xiaomi, pe lângă faptul că suportă Bluetooth 5.0 și conectivitate Wi-Fi 5 2.4GHz / 5GHz, îți oferă și un număr mare de porturi, datorită cărora conectarea mai multor dispozitive nu va mai fi o problemă. În final, pentru ca RedmiBook 15 să fie fericit, merită menționate și compomentele ce joacă roluri cheie în sedințele tale online. Vorbim aici de camera HD și speakere stereo duale 2W, care vor face orice videocall o experiență plăcută și calitativă.

Dacă acest articol ți-a trezit curiozitatea în legătură cu RedmiBook 15, te afătuim să te abonezi la newsletterul nostru și să fii pe fază! De îndată de ce e gata, revenim cu și mai multe detalii despre laptopul anului.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.