POCO F3 - Performanta extrema

POCO F3 - Performanta extrema

POCO F3 - cel mai nou si mai puternic smartphone creat de echipa POCO te asteapta pe rafturile Mi-Home.ro

Mai tineti minte Poco F1? Cu siguranta impatimitii brandului nu au cum sa-l uite deoarece in momentul aparitiei lui, a dat de pamant cu toate flagshipurile din acel an, deoarece oferea cam tot ceea ce putea sa ofere un telefon de top, insa la mai putin de jumatate din pretul lor.

Anul acesta generatia a 3a a fost lansata si in Romania, pe 5.04.2021, cu numele de Poco F3.

Poco F3 este alimentat de un processor Qualcomm Snapdragon 870 5G, iar placa video este un Adreno 650. Toate acestea sunt acoperite de un sandwici din sticla Cornig Gorila Glass 5, iar pe fata gasim un ecran AMOLED Full HD + cu o rata de improspatare de 120Hz si o rata de eșantionare la atingere de 360Hz. Avand o rezolutie de 1080 x 2400 pixeli si o densitate a pixelilor de 395 PPI, certificat HDR 10+ si o luminozitate de 1500 niti.

POCO F3 echipat cu o camera tripla de 48MP

Camera din spate este formata dintr-o camera tripla: 48 MP-wide + 8 MP-ultrawide + 5 MP pentru macro, in timp ce in partrea din fata, pentru camera de selfie avem un senzor de 20 MP.

POCO F3 este alimentat de o baterie puternica de 4520 mAh

In plus, POCO F3 ofera incarcare rapida de 33 W, ce poate incarca bateria de 4520 mAh de la 0 la 100% in 52 de minute. Telefonul vine in trei culori: negru, alb și albastru, iar ca si dimensiuni acesta masoara 163,7 x 76,4 x 7,8 mm și cantareste 196 de grame.

Suporta Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) si retele 5G

POCO F3 performanta la un pret accesibil

Smartphone-ul ruleaza pe sistemul de operare Android 11 peste care este agaugat vestitul MIUI 12.

    Preturile pentru Poco F3 sunt:
  • POCO F3 6GB RAM / 128GB memorie stocare -1700 LeiGasesti mai multe specificatiiaici
  • POCO F3 6GB RAM / 256GB memorie stocare -1900 LeiGasesti mai multe specificatiiaici

POCO F3 credem ca este un telefon bine echipat, cu resurse generoase si cu un pret accesibil
Daca ti-am starnit interesul pentru si iti doresti sa vezi toate variantele smartphone-ului POCO F3 ,te invitam sa le vezi aici, Telefoane mobile din seria POCO F3
și sa te abonezi la newsletterul Mi-Home.ro ca sa afli toate noutatile si detaliile despre ofertele saptamanale pe care le organizam.
Vino si tu in comunitatea Mi si te vom premia cu un VOUCHER de reducere la prima ta achizitie din site.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.