Precomandă noua serie Xiaomi 12T pe Mi-Home.ro!

Precomandă noua serie Xiaomi 12T pe Mi-Home.ro!

Una dintre cele mai mari lansări ale anului este în toi! Începând de acum, cea mai recentă serie de telefoane smart Xiaomi 12T este disponibilă pentru precomandă pe Mi-Home.ro, împreună cu caștile Mi True Wireless Earphones 2 Pro și aspiratorul autonom Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite inclus. Înainte de a vă focusa pe acest cuplu unic, verificați care sunt principalele caracteristicile din spatele lui Xiaomi 12T și Xiaomi 12T Pro.

Xiaomi 12T Pro

Începem cu un model care a ridicat ștacheta foarte sus... Xiaomi 12T Pro nu se compară cu niciunul când vine vorba de performanță și de tehnologia folosită. Procesorul Qualcomm® Snapdragon 8+ Gen 1 garantează putere pură, disponibilă din momentul în care despachetați telefonul. 8 GB de memorie RAM este exact cât trebuie dacă sperați să aveți parte de ani de funcționare fără probleme. Dacă tot nu vă este suficient, puteți opta pentru varianta cu 12GB RAM și puteți deschide zeci de tab-uri în browserul preferat, uitând de existența conceptului de RAM. Cu toate acestea, Xiaomi 12T Pro nu se referă doar la performanță. Atunci când alegeți acest model, puteți conta pe cadre perfecte în timpul fiecărei ședințe foto. Camera principală, cu o rezoluție intimidantă de 200 MP, abia așteaptă să creeze o fotografie de o calitate care nu a mai fost disponibilă până acum pentru senzorii de telefonie mobilă. Faceți clic aici pentru a fi direcționat către fișa produsului și pentru a descoperi toate caracteristicile cheie ale Xiaomi 12T Pro!

Xiaomi 12T

Acest smartphone este un exemplu viu al faptului că "mai ieftin" nu înseamnă "inferior". Alegând Xiaomi 12T, vă puteți baza în continuare pe performanțe ultra-rapide datorită unuia dintre cele mai avansate procesoare de pe piață. În inima lui Xiaomi 12T se află cipul MediaTek 8100-Ultra, ale cărui patru nuclee mai puternice pot accelera până la 2,85 GHz, iar celelalte patru funcționează la 2,00 GHz, garantând stabilitate în timpul sesiunilor lungi, chiar și în cele mai solicitante jocuri. Și dacă tot suntem la capitolul sesiuni lungi, merită remarcat faptul că smartphone-urile atât ale lui Xiaomi 12T, cât și ale lui Xiaomi 12T Pro dispun de bateriile uriașe de 5000 mAh, care au caracterizat până acum seria Redmi. Celulele cu o capacitate atât de mare asigură funcționarea la capacitate maximă pentru ore foarte lungi. Și dacă asta nu era de ajuns, suportul pentru tehnologia de încărcare HyperCharge de 120W va garanta o reînnoire instantanee a energiei și o întoarcere în inima acțiunii. La comanda acestui telefon minunat, primesti o pereche de casti Mi True Wireless Earphones 2 Pro!

Când comandați din magazinul nostru Mi-Home.ro, puteți fi siguri că smartphone-ul Xiaomi din seria 12T, precum și aspiratorul super-eficient Mi Robot Vacuum-Mop 2 Lite dar și caștile Mi True Wireless Earphones 2 Pro care vor ajunge într-un singur pachet! Livrarea va începe încă din urmatoarele zile, așa că nu întârziați și comandați smartphone-ul Xiaomi de vis chiar de astăzi!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.