Prefața lui Xiaomi 12 Lite

Prefața lui Xiaomi 12 Lite

Noul reprezentant al familiei de smartphone-uri Xiaomi 12 isi va face aparitia si in Romania in cel mai scurt timp! Xiaomi 12 Lite are un design modern, un procesor rapid și o gamă întreagă de funcții care își vor găsi utilizarea în munca de zi cu zi, precum și în timpul relaxării. Ai chef de ceva mai mult? Citește mai departe!

Premium la un preț mai mic

Oricine a ținut cel puțin o dată în mână un smartphone de top este conștient de senzația de lux care însoțește modelele premium. Xiaomi 12 Lite își propune să ofere "senzația" menționată mai sus și să o combine cu un al doilea element, la fel de important - economia. Atunci când alegeți Xiaomi 12 Lite, primiți un pachet de componente de top, care abia așteaptă să își demonstreze eficiența în timpul numeroaselor sarcini. Calitatea premium nu se datorează doar procesorului ultrarapid Qualcomm® Snapdragon™ 778G și celor 6 GB de memorie RAM extrem de rapidă. De asemenea, nu se datorează doar reactivității ridicate a frumosului ecran AMOLED cu o diagonală de 6,55" și o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz. Se datorează, de asemenea, carcasei perfect lucrate, ale cărei finisaje și nuanțe neobișnuite încântă privirea încă de la scoaterea telefonului din cutie.

Calitate de durată

Rata de reîmprospătare ultra-înaltă a ecranului (120 Hz) menționată anterior nu va avea un impact negativ asupra duratei de viață a bateriei. Tehnologia AdaptiveSync este concepută să treacă fără probleme la un mod de frecvență mai mică (60 Hz) atunci când nu atingeți ecranul smartphone-ului. Aceasta are grijă de baterie, asigurându-se că celula de 4.300 mAh încorporată în telefon va rezista mai multe zile fără a fi nevoie de un încărcător. Cu toate acestea, nu se termină aici îmbunătățirile aduse performanței bateriei. Sistemul MIUI, versiunea 13, este optimizat pentru economisirea energiei și gestionează inteligent resursele telefonului, maximizându-i eficiența. Timpul de încărcare a smartphone-ului a fost redus la minimum datorită încărcătorului super-rapid de 67 W inclus. O astfel de putere va permite dispozitivului să se reîncarce în puțin peste o jumătate de oră!

Un aspect deosebit.

Un smartphone cu astfel de componente emblematice trebuie să strălucească, de asemenea, cu o configurație de cameră foto uimitoare. Obiectivul principal are un număr impresionant de 108 megapixeli, ceea ce se simte cu ușurință la fiecare fotografie pe care o faci. Cu Xiaomi 12 Lite veți face fotografii frumoase atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. Senzorul de ultimă generație și diafragma f/1.9 garantează fotografii contrastante și fără zgomot în situații în care chiar și cea mai mică lipsă de lumină ar da bătăi de cap smartphone-ului. Performanțele excelente ale fotografiei de noapte pot fi îmbunătățite și mai mult prin utilizarea modului de noapte dedicat. Acesta este cel care echilibrează expunerea fotografiilor realizate după lăsarea întunericului și încearcă să scoată și mai mult în evidență fotografiile. Cea de-a doua cameră din gamă este capabilă să surprindă peisaje extrem de largi datorită unui unghi de vizualizare de până la 120°. Acest lucru este ideal atunci când doriți să includeți cât mai multe obiective turistice frumoase într-un singur cadru atunci când călătoriți. Cel de-al treilea obiectiv (macro) vă permite să realizați fotografii detaliate și la fel de spectaculoase ale celor mai mici obiecte. După ce testați camera Xiaomi 12 Lite și veți vedea obiectele de zi cu zi dintr-o perspectivă complet neobișnuită!

Cand va fi disponibil?

Xiaomi 12 Lite va fi disponibil și pe Mi-Home.ro în cel mai scurt timp, fapt pentru care avea rugămintea să vă abonați la newsletter-ul nostru pentru a afla primii despre marea lansare!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.