Produse la reducere, perfecte pentru școală

Produse la reducere, perfecte pentru școală

Odată cu ultima săptămână de vacanță, vin și primele cumpărături pentru școală. Dar în 2022, cu un sistem de învățământ trecut prin schimbări majore mai ales dacă ne gândim la orele în format online sau hibrid, este indicat să le oferim copiilor acces la tehnologie de ultimă generație, pentru a putea ține pasul cu schimbările inevitabile.

Sperăm ca anul acesta să fie mai ușor pentru ei, însă totodată dorim să le oferim un nou stimul pentru a învăța inteligent și creativ, așa că vă propunem mai jos câteva dintre cele mai potrivite produse Xiaomi pentru școală!

Mi LCD Writing Tablet 13.5”

Copilul tău nu vrea să-și facă temele după ce termină orele? Oferă-i o variantă distractivă de a-și nota calculele și ideile și cu siguranță va fi mai interesat de teme. Mi LCD Writing Tablet 13.5" este soluția perfectă, oferindu-ți nu doar un notebook digital perfect pentru a-ți nota ideile, dar și gadgetul perfect pentru a menține interesul copilului tău la teme! Pe lângă asta, timpul economisit va fi cu siguranță notabil, pentru că nimic nu poate fi mai ușor și mai rapid decât scrisul pe o tabletă grafică. Unde mai pui, că desenele arată grozav pe acest ecran LCD, deci copilul se va putea relaxa în voie după școală.

Comandă la reducere

Xiaomi 12X

Știm cu toții cât de important este să păstrăm legătura atunci când copii se deplasează singuri între casă și școală, așa că sigur te-ai gândit să-i oferi un telefon pentru urgențe. Dar telefonul îți oferă mult mai mult, decât simpla funcție de apel! Încurajează curiozitatea și creativitatea copilului tău cu un telefon capabil de orice task și la un preț atât de bun că nici nu-ți vine să crezi că e flasghip!

Xiaomi 12X este gata să-ți ofere cele mai interesante documentare în fmiliarde de culori, se încarcă în doar câteva minute cu ajutorul funcției turbo charge de 67W și cel mai important pentru copii, are un design proaspăt și o gamă de culori perfectă pentru ei!

Comandă la reducere

Mi Desktop Monitor 27"

Cu o reducere de 100 de Lei, un ecran de 27” și funcție de protecție a ochiilor, Mi Desktop Monitor 27” este monitorul perfect pentru învățare, realizare de proiecte și teme în cel mai eficient mod. Oferă-i copilului tău protecție atunci când se află în fața ecranului, cu un monitor cu ecran mare și gândit special pentru a păstra sănătatea ochiilor chiar și timp de 8 ore. Acum, cine spune că doar copilul tău va folosi monitorul? Finalizează taskurile de la birou acasaă pe noul tău monitor și bucură-te de eficiență și tehnologie chiar și în sufragerie!

Comandă la reducere

Xiaomi Mesh System AX3000 2-Buc

La ce bune monitoarele, telefoanele și tabletele dacă internetul tău de 1000 Mbps nu se ridică la înălțimea așteptărilor? Pentru cei care vor să se bucure de tot internetul inclus în pachet și nu doar într-o singură cameră, ci în toată casa, Xiaomi Mesh System AX3000 este gata să sară în ajutor! Sistemul Mesh format din 2 routere, oferă o acoperire completă și complexă a locuinței de până la 380 de metri pătrați. Îți oferă 2 benzi de 2,4 GHz și 5 GHz cu o viteză wireless combinată dual-band de până la 2976Mbps (depinzând de viteza limită oferită de operator). Iar dacă ești fan Xiaomi și ai deja dispozitive smart în casă, poți sta liniștit! Cu Xiaomi Mesh System AX3000 poți conecta simultan până la 254 de dispozitive. Acum și tu și familia ta veți avea acces non stop la internet de cea mai mare viteză cu doar 549,99 Lei!

Comandă la reducere

Vrei să vezi și alte produse aflate la reducere acum? Dă click aici și spor la shopping!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.