Rucsacuri Xiaomi pentru fiecare ocazie

Rucsacuri Xiaomi pentru fiecare ocazie

Puteți face oricând o mică escapadă în oraș. Tot ce trebuie este să găsiți o zi liberă, câteva ore și o vreme tolerabilă. Tren, mașină, bicicletă, avion - alegeți cel mai convenabil mijloc de transport, pregătiți-vă rucsacul Xiaomi și plecați. O clipă, ce model să alegi...?

Pentru ultima zi a săptămânii

Rucsacul Mi Business Casual va fi util atunci când zburați să vă vedeți prietenii vineri imediat după serviciu. Aveți nevoie de cele mai importante echipamente, cum ar fi un laptop sau un powerbank. Vrei să mizezi pe confort și pe un stil bun, așa că trebuie să alegi un accesoriu care să se potrivească ambelor lumi în același timp. Eleganță și profesionalism deplin combinate cu o delicată "notă casual" sportivă. Acesta este rucsacul Mi Casual Backpack. Vei găsi în el un loc pentru toate condimentele necesare și pentru câteva accesorii împachetate la întâmplare. În interiorul rucsacului există numeroase compartimente, inclusiv un compartiment secret pentru a preveni furtul. Puteți alege unde, ce și cum să puneți, având libertate deplină și până la 21L la dispoziție.

Buzunare numeroase

Veți găsi loc pentru obiecte mici în buzunarul din față al rucsacului. Fermoarul se potrivește perfect, astfel încât nimeni nu îl va deschide pe neașteptate în spatele dvs. Compartimentul principal poate găzdui numeroase încărcături mai mari. În interiorul acestuia veți găsi, de asemenea, un compartiment pentru laptop, care este căptușit suplimentar pentru un transport în condiții de stabilitate. Vizavi de compartimentul pentru laptop veți găsi un compartiment cu fermoar pentru portofel sau telefon. Există, de asemenea, un compartiment deschis pentru caiete, dosare sau orice aveți nevoie să încapă acolo. Pe părțile laterale puteți plasa o sticlă, o umbrelă sau orice alt recipient.

Mi City Backpack 2, sau eleganță și comoditate

Un rucsac cu care nu veți experimenta dezordinea. Este suficient să vă uitați la el și veți vedea că fiecare obiect își va găsi locul în el. Nu mai puțin de 8 compartimente vă garantează ordinea, iar vremea căutărilor obositoare prin genți și rucsacuri a luat sfârșit, pentru că acum totul își are propriul loc.

Perfect pentru laptop-ul dumneavoastră

Dimensiunile și designul rucsacului Mi City Backpack 2 vă permit să transportați în siguranță ultrabook-uri, notebook-uri și, de exemplu, Xiaomi Pad 5. Materialele respirabile utilizate în producția rucsacului și forma confortabilă a curelelor, care minimizează presiunea pe umeri, ajută la o utilizare confortabilă.

Adevărata simplitate

Îți plac rucsacurile noastre? Mai avem câteva în magazin. Rucsacul Mi Classic Business Backpack 2 în culoarea Dark Grey, de exemplu, este reprezentarea perfectă a simplității. Acesta combină caracteristicile ofertelor noastre anterioare, dar am păstrat toată varietatea la minimum în acest design. Materialul este neted și rezistent la apă. În interior, ca de obicei, există o serie de compartimente și spații de depozitare, unde puteți plasa diverse obiecte. Merită menționat faptul că, la fel ca în cazul rucsacului Mi City Backpack 2 și Mi Classic Business Backpack 2, există o curea pentru valiză. Deplasările la birouri vor deveni mai convenabile datorită acestui lucru.

Și ceva complet diferit

Îți plac soluțiile neconvenționale? Vă va plăcea geanta Mi City Sling Bag. Are o singură bretea, dar este extrem de confortabilă și are multe utilizări. În lista de astăzi, este cea mai ușoară și cea mai mică. Are o capacitate de 4L, ceea ce reprezintă un mare avantaj în multe situații. Va deveni o servietă perfectă atunci când vă aflați în oraș.

Vrei sa afli primul despre produsele de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.