Telefoane Xiaomi cu tehnologie 5G

Telefoane Xiaomi cu tehnologie 5G

Era 5G

Subiectul tehnologiei 5G este încă foarte actual. Tehnologia 5G este, fără îndoială, o tehnologie de viitor, ceea ce îi face pe oameni să fie dornici să aleagă dispozitive cu acest tip de modul. Xiaomi nu rămâne niciodată în urmă și în rândurile sale are o grămadă de smartphone-uri care suportă această rețea. Astăzi vom trece în revistă opțiunile disponibile și vom prezenta caracteristicile pe care acestea le au.

11

Începem numărătoarea inversă cu 11, număr care semnalează o serie de telefoane, dintre care un număr semnificativ suportă rețeaua 5G. Primul pe listă va fi, bineînțeles, acest ultim nou venit. Xiaomi 11 Lite 5G NE a cucerit deja piața, pre-vânzările având loc în urmă cu mai puțin de o săptămână. New Edition sau nu, Mi 11 5G oferă și el rezultate! Un adevărat virtuoz cu o cameră foto cu o rezoluție uriașă de 108 MP, cu procesorul emblematic Qualcomm® Snapdragon™ 888 și 5G la bord, de asemenea, ispitește cu avantajele sale. Chiar și dacă vă restrângeți alegerea la secțiunea de smartphone-uri Xiaomi cu 11 în denumire, este greu să vă decideți. Nu e de mirare că sunt atât de căutate.

10

Xiaomi Redmi Note 10 5G, care nu poate fi uitat în acest text, vă va ajuta să treceți toate dificultățile și frontierele. A fost proiectat pentru a cuceri cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, așa că este orientat spre fiabilitate. Oriunde v-ați afla, vă veți conecta instantaneu cu cei dragi aflați la sute de mii de kilometri distanță, la o calitate 5G. Modelul Redmi Note 10 5G NFC, după cum sugerează și numele, aparține de asemenea grupului select și include și un modul NFC! Fără frontiere, comunicare rapidă, transfer de date perfect rapid, plăți fără contact și ce altceva? Apoi, există Mi 10 Lite 5G, pe care ar fi nepotrivit să nu-l menționăm. Este un smartphone cu care veți înregistra cele mai bune videoclipuri și le veți trimite mai departe, fără a risca întârzieri. Mi 10 Lite 5G este dispozitivul perfect pentru influenceri, TikTokers, streameri, jurnaliști și activiști... și poate chiar pentru tine?

9

Un smartphone compatibil 5G nu trebuie să fie scump. Xiaomi Redmi Note 9T 5G este un smartphone rapid și fără întârzieri pe care îl puteți achiziționa la un preț incredibil de mic. Pentru cea mai bună soluție de rețea, aceasta este o afacere destul de bună. Nu e de mirare că acest model bate recorduri de vânzări, iar livrările la nivel mondial au depășit 20 de milioane!

La final am pastrat o bestie!

Aveți o pasiune pentru seria POCO? Nu-i așa? Atunci pentru tine a apărut în compilație modelul POCO F3 5G. Acest smartphone combină întreaga esență a POCO, care este puterea și performanța unică, cu tehnologia 5G dorită de mulți. Cea mai bună imagine, cel mai bun sunet, procesor și conectivitate rapidă ca fulgerul, vă puteți gândi la o combinație mai bună? Dacă da, așteptăm ideea ta, anunță-ne și o vom aduce la viață!

Și, pe deasupra, suntem numărul 1!

Potrivit datelor colectate de Strategy Analytics, smartphone-urile cu 5G de la Xiaomi au fost cele mai cumpărate telefoane în al treilea trimestru din 2021. Livrările de astfel de smartphone-uri în Europa Centrală și de Est au reprezentat 41,8% din totalul pieței. Un astfel de grup de consumatori nu se poate înșela. Din acest loc, dorim să vă mulțumim pentru încrederea și sprijinul dumneavoastră. Sperăm că și dumneavoastră veți decide să folosiți echipamentele noastre!

 

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.