Televizor inteligent portabil, Xiaomi TV Stick 4K

Televizor inteligent portabil, Xiaomi TV Stick 4K

Xiaomi TV Stick 4K a debutat cu puțin peste o lună în urmă și în acest timp relativ scurt a reușit să adune în jurul său un grup mare de telemaniaci. Toate acestea datorită unei liste lungi de avantaje și funcționalități care încântă ochiul de la prima vedere. Ce este Xiaomi TV Stick 4K și cât de bine reușește sa se ridice la standardele utilizatorilor? Toate acestea le veți afla imediat!

Ce este aceasta?

Xiaomi TV Stick 4K este un media player compact, cu o greutate de mai puțin de 43 de grame, pe care datorită dimensiunii îl puteți lua oriunde doriți. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, iar forma sa seamănă cu cea a unui stick USB cunoscut în mod obișnuit, deși capacitățile sale sunt mult mai mari. Xiaomi TV Stick 4K nu este primul astfel de echipament din gama Mi-Home.ro. Este un succesor în toată regula al Mi TV Stick, care a reușit deja să demonstreze că cererea pentru acest tip de echipament este în continuă creștere. Pentru că este greu de găsit o modalitate mai ieftină de a avea acces la streaming media la cea mai bună calitate. Xiaomi TV Stick 4K este, în primul rând, o alternativă ideală la un televizor inteligent. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la televizorul existent prin HDMI, să stabiliți o conexiune WiFi și magia se întâmplă! Ce oferă mai exact acest gadget compact, minimalist și extrem de ușor de utilizat?

În primul rând...

... are Android TV™ 11 plus acces la o bibliotecă media de aproape jumătate de milion de colecții! Imaginați-vă că aveți filmele, serialele și emisiunile preferate mereu la îndemână, datorită accesului ușor și rapid la aplicațiile de streaming preferate. De acum înainte veți avea mereu la îndemână Netflix, Amazon Prime și YouTube, printre altele! Tot ce trebuie să faceți este să găsiți butonul cu pictograma potrivită pentru fiecare suport pe telecomanda care vine cu Xiaomi TV Stick 4K, iar atunci când îl apăsați, puteți începe să vă bucurați de seri liniștite petrecute urmărind aventurile personajelor din filme sau ascultând melodiile dvs. preferate.

În al doilea rând...

...veți beneficia de o experiență de înaltă calitate! Pe Xiaomi TV Stick 4K, tehnologii precum Dolby Vision®, Dolby Atmos® și DTS HD sunt cele care asigură cea mai bună experiență în timpul sesiunilor lungi de film și muzică. Indiferent de modul în care intenționați să utilizați playerul media Xiaomi, să știți că acesta va face ca experiența audiovizuală să fie cea mai bună posibilă! Acest lucru se datorează faptului că funcționarea corectă a Xiaomi TV Stick 4K este supravegheată de o echipă de componente, care împreună formează un întreg cu adevărat armonios. Procesorul quad-core, 2GB de memorie RAM și 8GB de memorie ROM ascunse într-o carcasă practică sunt responsabile pentru performanțele sale ridicate, fără a vă face griji cu privire la viteza sau stabilitatea funcționării

În al treilea rând...

...deține Google Assistant și Chromecast, sau comoditate, comoditate și mai multă comoditate! Prima dintre funcțiile menționate ale Xiaomi TV Stick 4K, va face din televizorul dvs. un adevărat televizor inteligent. Acesta vă va permite să îl controlați prin voce, precum și alte dispozitive inteligente pentru casă. Cea de-a doua funcție, la rândul său, vă va oferi un transfer perfect de conținut de pe dispozitivele mobile direct pe ecranul televizorului. A fost vreodată televizorul mai ușor, mai plăcut și mai intuitiv de utilizat? Doriți să începeți era televizorului inteligent în casa dvs. la un cost redus? Optați pentru Xiaomi TV Stick 4K acum!

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.