Toate buzunarele lui Mi City Backpack

Toate buzunarele lui Mi City Backpack

Toată lumea, cel puțin o dată în viață, și-a făcut în grabă bagajele pentru o excursie sau orice ieșire. Este ușor să faci o greșeală, deoarece, sub presiunea timpului, crește riscul de a uita ceva sau de a lua prea multe lucruri cu noi. Ca urmare, drumul până la stația de autobuz, aeroport, gară sau până la locul de reședință devine un coșmar. Pentru a minimiza riscul de a împacheta nechibzuit, avem pentru tine ghidul de astăzi. Vă vom prezenta un rucsac în care va încăpea tot ce aveți nevoie să luați într-o călătorie de mai multe zile.

Ce să împachetezi?

Întrebarea cu privire la ce să împachetezi într-un rucsac este, desigur, relativă. Fiecare are nevoie de un kit ușor diferit, dar unele lucruri rămân aceleași. Singura constantă în acest melanj este, cu siguranță, ceea ce trebuie împachetat. Răspunsul va fi întotdeauna un rucsac! Nu contează ce sau cât timp transportați, atâta timp cât este confortabil. Indiferent de sex, înălțime sau anotimp, un accesoriu precum rucsacul Mi City Backpack va fi întotdeauna cea mai bună alegere pentru o călătorie. Greutatea distribuită uniform este primul pas pentru a te asigura că bagajul tău nu-ți dă bătăi de cap în timpul călătoriei. Un rucsac sport pus pe umăr este o alegere obișnuită, dar nu ne dăm seama cât de mult ne afectează negativ postura. La urma urmei, scolioza nu sună ca un suvenir perfect de vacanță, nu-i așa?

Lucruri de călătorie permanente

Portofel, căști, power bank, ce altceva...? Începem să facem o listă de lucruri de împachetat! În timp ce faceți acest lucru, este util să țineți minte care este planul dvs. de călătorie. Va fi o excursie de drumeție? Aveți de gând să plătiți în numerar? Dacă veți schimba bani în altă monedă, ar fi o idee bună să luați cu dumneavoastră un portofel suplimentar pentru a nu încurca bancnotele? Sunt destul de multe elemente la care trebuie să vă gândiți, așa că cel mai bine este să le notați într-un caiet sau pe o bucată de hârtie. Odată ce v-ați ales cele mai importante accesorii, veți găsi un loc pentru fiecare dintre ele în Xiaomi Mi City Backpack.

Unde să le punem pe toate?

Veți găsi loc pentru obiecte mici în numeroasele compartimente ale rucsacului. Nu trebuie să pierdeți timp să le scoateți dintre o mulțime de haine și șosete. Există un buzunar cu fermoar în partea din față, unde vei descoperi încă 3, perfecte pentru un power bank mic, portofel și pașaport. De asemenea, se va găsi un loc pentru un stilou. Dacă iei cheile cu tine, atașează-le de cârligul cu clichet situat în interiorul buzunarului cu cordon. Poate vrei să ascunzi bine ceva? Folosește compartimentele de pe părțile laterale ale genții, care se deschid cu un fermoar pe partea dreaptă și pe partea stângă. În primul, veți descoperi un loc pentru ochelari și încărcător, iar în următorul, puteți ascunde o sticlă de băutură fără să vă faceți griji cu privire la posibila inundare a restului conținutului rucsacului. Cauciucul rezistent la apă va proteja orice obiect împachetat în celelalte zone.

Aici veți experimenta confortul și ordinea

O porțiune și mai mare de organizatori sub formă de buzunare vă va aștepta în compartimentul principal. (Patru pe o parte și două pe partea opusă). Un laptop de până la 14 inci, o tabletă sau o tastatură suplimentară, există loc pentru orice. Există încă suficient spațiu între compușii de perete ai rucsacului Mi City Backpack pentru alte obiecte, cum ar fi o jachetă, un tricou și orice altceva care ar putea fi util în timpul unei călătorii.

Asta e tot ce se poate face?

Ți-am spus câte ceva despre fiecare dintre ascunzătorile din Mi City Backpack, acum așteptăm feedback-ul tău. Cum vă place această combinație? Va deveni acest rucsac un companion pentru următoarea ta călătorie?

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.