Vă dezvăluim caracteristicile MIUI 13

Vă dezvăluim caracteristicile MIUI 13

MIUI 12.5 a provocat o surpriză și o mulțime de emoții, în timp ce toată lumea anticipa deja eroul articolului de astăzi. Noua versiune de MIUI 13 a stârnit de mult timp nerăbdare și o mare curiozitate. Pe blogul nostru există deja o listă de smartphone-uri care vor avea acces la MIUI 13, acum este timpul să arătăm ce poate oferi noul MIUI. Vă prezentăm caracteristicile viitoarei interfețe MIUI 13!

Animații noi

Să începem cu clasicii, conform tradiției, am pregătit câteva îmbunătățiri vizuale, dar în următoarea iterație a interfeței MIUI, vom miza pe un design complet nou, care să diferențieze această versiune de cele anterioare. Ca de obicei, vom pregăti câteva pictograme, animații, teme și fonturi pentru a vă face smartphone-ul și mai al personal! Noul design al interfeței va reflecta mai bine stilul fiecărui utilizator. Odată ce veți instala MIUI 13, exprimați-vă prin personalizarea setărilor pe placul dumneavoastră.

Afișaj always on

Acum este timpul pentru ceva mai... tehnic. Mulți visează la asta, mai ales iarna, la posibilitatea de a scoate telefonul din buzunar și de a verifica ora fără să-l deblochezi. Acest lucru este foarte util, mai ales atunci când temperaturile ajung la îngheț. O astfel de soluție nu vă va scuti doar de deranj, ci și de multă energie a smartphone-ului în sine, pe care nu va trebui să îl treziți la nesfârșit pentru a verifica notificările.

Ceva special!

Îți amintești când am introdus Super Wallpapers? Acum tu vei fi cel care va putea să pregătească următorul. Poți transforma fotografiile și videoclipurile într-un tapet în mișcare și o vei face cu ajutorul instrumentului inclus în software. Te vei putea bucura de noile tale creații fără bâlbâieli, deoarece odată cu actualizarea eliminăm toate bug-urile, îmbunătățim sensibilitatea tactilă și dezvoltăm gesturi care vor fi și mai instinctive.

O adevărată divizie de jocuri

Odată cu noua actualizare, extindem utilizarea "ferestrelor plutitoare". Acestea nu se aplicau în cazul jocurilor, dar tocmai lucrăm la schimbarea acestui lucru. Veți putea face mai multe activități în același timp, poate doriți să ascultați un podcast și să jucați jocul preferat în același timp? Dați-i drumul! Bineînțeles, puteți alege jocuri mai sofisticate, orice vă place!

Performanță mai bună

Avem vești bune pentru utilizatorii de telefoane cu puțină memorie RAM. Împreună cu noua actualizare, introducem o funcție pentru gestionarea inteligentă a resurselor sale. Atunci când este necesar, telefonul va utiliza temporar spațiul de stocare al telefonului pentru a colecta acolo informații pentru care nu ar exista suficient spațiu în memoria RAM. Această descărcare va îmbunătăți vizibil performanța smartphone-ului dumneavoastră în timpul utilizării zilnice.

Și când pot fi toate acestea ale tale?

Vom lansa cea mai recentă versiune de MIUI încă de la inceputul anului urmator. Nu vă oferim încă o dată exactă, dar vă rugăm să aveți răbdare și sperăm că articolul de astăzi vă va ajuta să treceți peste perioada de așteptare, deschizându-vă în același timp apetitul pentru schimbare!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.