Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Noul Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition de la Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition este cel mai recent din populara gamă de smartphone-uri Xiaomi. Acesta dispune de cel mai recent procesor Qualcomm Snapdragon 888, de un ecran AMOLED de 6,67 inchi și de până la 12 GB de memorie RAM.

Un design aparte

Acesta oferă un design unic, grație renumitului artist Daniel Arsham. Ediția Daniel Arsham Edition include un design gradient unic de-a lungul spatelui, cu un logo Arsham unic în colțul superior. Această ediție specială include, de asemenea, imagini de fundal și teme de sistem exclusive, precum și o carcasă de protecție Daniel Arsham ediție specială. Cu designul său unic, specificațiile puternice și avantajele exclusive, Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition va fi cu siguranță un succes atât pentru fanii Xiaomi, cât și pentru fanii artei lui Arsham.

Prin ce se distinge Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition

Capacitățile fotografice extraordinare, performanța uriașă și bateria de lungă durată sunt doar începutul. ''Pânza'', creația fermecătoare a lui Daniel Arsham, a devenit smartphone-ul superputernic Xiaomi 12T Pro cu specificații impresionante. Puterea extraordinară oferită de procesorul Snapdragon® 8+ Gen 1 susținut de o baterie uriașă de 5000 mAh se dovedește utilă în timpul celor mai solicitante sarcini. Vă puteți încărca telefonul în cel mai scurt timp cu încărcătorul de 120 W inclus cu HyperCharge. Fotografiile realizate cu Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition vor ieși în evidență, iar nu unul, ci trei obiective (200MP+8MP+2MP) vor avea grijă de asta!

Semnificația atemporală a designului

În lucrările sale, Daniel Arsham se referă adesea la importanța timpului în viața oamenilor. Acesta a fost și cazul proiectului cu Xiaomi. Schema de culori și designul Xiaomi 12T Pro Daniel Arsham Edition sunt menite să vă facă să doriți să îl revedeți chiar și după ani de zile, așa cum ați face cu un tablou sau o carte preferată. Fiecare detaliu, fie că este vorba de ambalaj, imaginea de fundal, carcasă, dar și de încărcător, cablu și manual, a fost păstrat într-o schemă de culori unică, care este incontestabil - impresionantă.

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.