Xiaomi pentru cei care fac bricolaj

Xiaomi pentru cei care fac bricolaj

Suntem conștienți de faptul că odată cu vremea frumoasă începe și sezonul de renovare. Atât pentru reparații minore, cât și pentru reparații majore, un set fiabil de accesorii preferate vă va fi de folos. Merită să includeți cel puțin una dintre șurubelnițele Xiaomi cu o gamă largă de aplicații. Cunoașteți-i mai bine și faceți-vă munca de zi cu zi mai plăcută!

Xiaomi Mi × Wiha 8 în 1 șurubelniță de precizie 8 în 1

Combinarea calității germane cu precizia Xiaomi a dus la un produs versatil care va fi util în orice casă și în multe experiențe. În colaborare cu producătorul de scule Wiha, am creat o șurubelniță care are toate facilitățile și cele mai bune soluții. Acest produs din trei piese este format dintr-un mâner din cauciuc care se termină cu o magazie retractabilă de biți, o bară principală și biți magnetizați. Mânerul se potrivește bine în mână și nu alunecă în timpul lucrului. Setul conține următoarele elemente: PH1, PH2, PH3, H4, H5, H6, SL4.5, SL6.5. Mânerul are o cremalieră cu trei niveluri de reglaje, stânga, dreapta și fără rotație, aceste reglaje îmbunătățesc atât înșurubarea, cât și deșurubarea.

Xiaomi Mi 16-in-1 Șurubelniță cu clichet Xiaomi Mi 16-in-1

Polivalenta șurubelniță cu clichet Mi 16 în 1 vă va oferi și mai multe opțiuni de aplicare, deoarece veți primi opt biți suplimentari în set. La fel ca în proiectul Mi × Wiha 8 în 1 pentru șurubelniță de precizie, puteți asambla singur unealta, iar recipientul pentru biți este ejectat cu un singur clic de pe mâner. Fiecare componentă este magnetizată pentru o utilizare ușoară. Acest model este, de asemenea, echipat cu un angrenaj cu trei trepte.

Kit șurubelniță de precizie Xiaomi Mi 24 în 1

Reparațiile mici și precise vă vor fi ușurate de ultima noastră șurubelniță din setul de astăzi, ceva pentru sarcini speciale... Mi 24-in-1 Precision Screwdriver Kit, care în setul său are până la 24 de vârfuri dedicate celor mai solicitante reparații. Construcția este incredibil de solidă și rafinată până la cel mai mic detaliu. Mânerul este subțire pentru o vizibilitate mai bună atunci când se lucrează cu obiecte mici. O listă detaliată a biților incluși în toate kiturile poate fi găsită la sfârșitul fișei de produs, făcând clic pe imaginea modelului ales.

Trageți mai confortabil!

Șurubelnițele noastre sunt ideale pentru orice reparație - sunt de cea mai bună calitate din punct de vedere al manoperei și al materialelor folosite în producție! Soluțiile inovatoare sporesc ergonomia muncii dumneavoastră, făcând șurubăritul mobilierului și mai plăcut și mai satisfăcător. Realizați și reparați singur cu instrumentele Xiaomi!

 

 

Vrei sa afli primul cănd vei putea cumpăra noile produse de pe Mi-Home.ro, magazinul online oficial Xiaomi in Romania?

Aboneaza-te la newsletterul nostru și urmărește notificările noastre!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către SIMPLYBUY S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.