Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L prăjire inteligentă cu aer fără grăsimi

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L prăjire inteligentă cu aer fără grăsimi

Doriți să fiți la curent cu toate noutățile care apar pe site-ul nostru? Avem vești bune.O versiune reînnoită a popularului Mi Smart Air Fryer Smart Air Fryer 3.5L fără grăsime, despre care am scris mai mult aici,este acum disponibil spre vânzare. Faceți cunoștință cu produsul cu care puteți pregăti mâncăruri coapte, prăjite și chiar fermentate!

O friteuză fără grăsimi cu funcții de gătit, cu prăjire, fermentare și grătar devine extrem de utilă atunci când se amenajează o bucătărie modernă. Visele unui corp sănătos, fără a fi nevoie de diete complicate și fără a se refuza plăcerea de a mânca și de a găti, devin din ce în ce mai reale. Nu e de mirare că aparatele de prăjit fără grăsimi sunt extrem de populare nu numai în străinătate, ci și în România.

Ce puteți face cu Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L?

De la mâncăruri clasice, fripturi, cartofi înăbușiți, aripioare la grătar și supe până la prăjituri, deserturi, iaurt sau chiar băuturi fermentate. Prăjitorul Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L este pregătit pentru orice provocare culinară. Unul dintre punctele forte ale acestei noi friteuze cu aer, este capacitatea sa de până la 4 litri. Această dimensiune vă permite să pregătiți mese pentru întreaga familie. În comparație cu aparatele standard de acest tip, Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L vă permite să preparați mai multe alimente deodată, ceea ce vă va ajuta să economisiți timp.

O carcasă transparentă

Toate componentele aparatului Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L, inclusiv coșul și tava pentru ulei, sunt fabricate din materiale de înaltă calitate pentru durabilitate și confort. Aparatul este ușor de curățat și nu ocupă mult spațiu pe blat. Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L are, de asemenea, un afișaj încorporat care indică modul și temperatura alimentelor gătite, facilitând monitorizarea procesului de gătire. Aparatul este, de asemenea, echipat cu un sistem de siguranță care previne supraîncălzirea. Funcția inovatoare de gătire inteligentă vă permite să programați timpul și temperatura, permițându-vă să reglați cu precizie procesul de preparare a alimentelor în funcție de nevoile dvs. individuale. Planificați-vă mesele cu până la 24 de ore în avans!

Fereastră către lumea culinară

Noul Xiaomi Smart Ait Fryer Pro 4L de prăjire fără grăsimi este echipat cu o fereastră din sticlă călită. Aceasta vă permite să verificați procesul de gătire fără a scoate recipientul cu alimente. Datorită sticlei încorporate, veți pune capăt pierderii de căldură asociate cu deschiderea sertarului. Nu vă faceți griji cu privire la starea mâncărurilor pregătite, fiind în permanență la vedere. Verificați gradul de pregătire a alimentelor și urmăriți cum își dezvoltă aroma unică și culoarea frumoasă.

Afișaj practic

Programați setările aparatului Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L cu ajutorul ecranului OLED Knob. Selectați modul corespunzător cu o mișcare a butonului și apăsați pentru a confirma alegerea dvs. Extrem de simplu, nu-i așa? Bucurați-vă de cele 11 moduri predefinite și de rețetele disponibile online. Iar atunci când nu aveți energia necesară pentru a găti după o zi lungă, asistentul Google încorporat vă poate ajuta. Pregătiți ingredientele necesare pentru a vă prepara bunătățile preferate și obțineți pornirea aparatului prin rostirea comenzii corespunzătoare care începe cu cuvintele: Ok Google.

Vreți să faceți noi descoperiri culinare? Faceți-le cu ajutorul noului Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L!

Rămâneți la curent
Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale de către ROLV ONLINE S.R.L., pentru a trimite conținut de marketing prin e-mail sau SMS. Furnizarea datelor este voluntară. Baza pentru prelucrarea datelor este consimțământul meu. Am dreptul să-mi retrag consimțământul în orice moment. Datele personale vor fi prelucrate până la revocarea consimțământului și după o astfel de revocare, pentru perioada de limitare a creanțelor datorate operatorului de date și în legătură cu acesta. Pot solicita administratorului să-mi acceseze datele, să le rectifice, să șteargă sau să limiteze prelucrarea și transferul lor, precum și dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere. Pentru a-mi limita primirea de conținut neinteresant, are loc profilarea. Pentru detalii, contactați-ne la: shop@mi-home.ro. Mai multe în Politica de confidențialitate.