Metode de livrare și modalități de plată

Pe această pagină veți găsi detalii despre metodele de livrare și plată pe care magazinul Mi-Home.ro vi le pune la dispoziție. În situații excepționale, termenul de livrare declarat se poate modifica din cauza unor factori care nu depind de controlul nostru. Termenul de livrare depinde de modalitatea de livrare și plată.

Mai jos este un tabel care prezintă costurile de livrare

Tipul livrării Costul brut
Fan Courier 15,9 lei
Livrare gratuita* 0 lei (comanda minimă 139 lei doar pentru plata cu card bancar sau prin transfer bancar)

Modalități de livrare

Livrare prin curier

Trimitem pachetele noastre folosind Fan Courier. Fiecare pachet este ambalat în ambalajul din fabrică care protejează dispozitivul în timpul transportului. Fiecare dintre pachetele trimise este asigurat integral. De obicei, coletul este livrat în a doua zi lucrătoare de la data expedierii, în circumstanțe excepționale (de exemplu, o perioadă de vacanță) acest timp poate fi prelungit la 72 de ore.

Metode de plata

Ramburs / ramburs

Plata în numerar la ridicarea unui colet de la un curier.

Plata online cu cardul

Plata comenzii printr-un transfer online cu card bancar de debit / credit.

Transfer Bancar clasic

Plata comenzii direct în contul Mi-Home.ro extinde de obicei timpul de finalizare a comenzii cu o zi lucrătoare din cauza necesității de a înregistra fondurile.Plata trebuie efectuată în cel mult 3 zile de la plasarea comenzii.

Rate prin Internet

Credius

Puteți plăti produsele în rate și aveți posibilitatea de face un calcul inițial al ratelor înainte de plasarea cererii.

Pentru a beneficia de rate, după plasarea comenzii în magazinul Mi-Home.ro veți fi redirecționat pe site-ul securizat al băncii, unde trebuie să completați câmpurile obligatorii din cererea de creditare. După trimiterea cererii, veți primi un răspuns de la bancă, iar noi vă trimitem produsele acasă dacă cererea este acceptată. Simplu, sigur, online!

Află mai multe


Starcard

Acum e mai ușor să-ți cumperi tot ce îți dorești cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ți-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poți să plătești în 5 RATE fără dobânda.

Sunt incluse în programul STAR Card cardurile de cumpărături:  STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Dacă nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplică aici și plățile online devin mai simple că oricând: rate fără dobânda, perioada de grație de până la 56 de zile, comision zero la toate cumpărăturile, plăti sigure pe internet.

Intră pe www.starbt.ro și află toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice rețea națională, fixă sau mobilă.

*8028 Apelabil din orice rețea națională, fixă și mobilă.

0264 594 337  Apelabil din orice rețea, inclusiv internațional.