Cameră IP

Mi 360° Home Security Camera 2K

4.8

Recenziile contează: 5

229,99 Lei

Noua cameră de securitate 1260p Mi 360 ° este compania dvs. de securitate personală. Imaginea de înaltă rezoluție vă permite să vedeți și mai multe detalii.

Livrarea gratuită pentru plata online
Mi Coin
Ai primi 22 Mi Coins Afla mai multe
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
229,99 Lei
Mi 360° Home Security Camera 2K Calitate super clară a imaginii 2K cu inteligență artificială îmbunătățită 3 MP | f1.4 Diafragmă mare
Culori depline în condiții de iluminare slabă | Detectarea umană prin IA
2K Ultra-clear HD*, calitate a imaginii complet îmbunătățită. Camera de securitate Mi 360° Home Security Camera 2K utilizează tehnologia HD ultra-clear pentru înregistrarea unor imagini mai detaliate.
Bucurați-vă de o experiență vizuală mai bună cu tehnologia HD 2K complet îmbunătățită și ultra clară.
Claritate reală în fiecare cadru. * Rezoluție HD standard: 1920 × 1080 = 1080p (2 megapixeli).
Rezoluție HD îmbunătățită, ultra clară: 2304 × 1296 = 1296p (3 megapixeli).
1080p
1296p
Deschiderea mare f1.4 asigură imagini clare chiar și în condiții de iluminare redusă. Obiectivul cu diafragmă mare f1.4 lasă să pătrundă mult mai multă lumină, permițându-vă să surprindeți imagini detaliate chiar și în cea mai slabă lumină.
Obiectivul 6P de ultimă generație înseamnă o calitate superioară a imaginii. Obiectivul complet modernizat reduce refracția pentru imagini mai detaliate.
Vedere nocturnă în infraroșu îmbunătățită, oferă imagini clare în condiții de lumină foarte scăzută. Lumina infraroșie de 940 nm este lipsită de strălucirea roșie vizibilă, astfel încât dvs. și familia dvs. puteți dormi liniștiți; are un senzor de imagine de înaltă sensibilitate și afișează o imagine color chiar și în condiții de iluminare dificile..
Comutarea la imagini video alb-negru în condiții de iluminare slabă. Cameră de securitate standard.
Continuă să afișeze o imagine color chiar și în condiții de iluminare slabă. Mi 360° Home Security Camera 2K.
Vizualizați înregistrările video ale camerei pe dispozitivul dvs.. Pur și simplu cereți ceasului dvs. inteligent Mi să afișeze imagini video în timp real de la cameră.
Detecția umană cu IA filtrează eficient alarmele false. Printr-o combinație de aplicații de învățare profundă, precum și de optimizare a algoritmilor și a rețelelor, inteligența artificială filtrează eficient alarmele false pentru a îmbunătăți precizia.
Vedere panoramică la 360° cu capacitate de panoramare, înclinare și zoom pentru o monitorizare completă fără unghiuri moarte. Echipat cu un motor rotativ pe două axe, cu un unghi de vizualizare de 360° pe orizontală și 108° pe verticală.
Apeluri vocale bidirecționale în timp real, astfel încât să vă puteți "vizita acasă" oricând doriți. Suportă apeluri vocale bidirecționale în timp real care se aseamănă cu o conversație față în față, astfel încât puteți avea conversații private cu cei dragi, indiferent unde vă aflați.
Navigare fără întreruperi care economisește spațiu. Tehnologia de codificare video H.265 de ultimă generație permite o vizualizare lină în condiții normale de rețea, economisește lățimea de bandă și oferă imagini clare și detaliate.
Filmele H.265 necesită doar 50% din spațiul pe disc în comparație cu filmele H.264 tradiționale la același număr de pixeli și același debit de date, economisind astfel o cantitate considerabilă de spațiu pe disc.
 • Economisește 50% din spațiul video.
 • Economisește 50% din lățimea de bandă.
Trei metode de stocare a datelor pentru o mai mare securitate. Suportă trei metode de stocare: card Micro SD local, dispozitive NAS și cloud, astfel încât să puteți face copii de siguranță pentru datele dumneavoastră.
 • Card Micro SD.
  Până la 32 GB de stocare a datelor.
 • Stocare de date în NAS pentru confidențialitate.
 • Stocare gratuită în cloud timp de 7 zile a videoclipurilor activate de mișcare.
Suportă vizualizarea de la distanță pe mai multe dispozitive și redarea la o viteză de 16x. Suportă vizualizarea de la distanță pe mai multe dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete.
Redare la 1 × / 4 × / 16 × utilizând aplicația Mi Home / Xiaomi Home pentru istoricul video stocat pe cardul Micro SD. Economisiți timp și efort cu o navigare rapidă și ușoară.
 • Telefoane
 • Tablete
Certificat BSI Kitemark™*.
Securitatea datelor pe care vă puteți baza.
KM 748156 - Mi 360° Home Security Camera 2K.
KM 748178 - Mi Home/Xiaomi Home App.
Complet criptat pentru a vă proteja confidențialitatea.
 • Transmitere de date complet criptată.
 • criptare AES-128 prin intermediul cloud-ului.
 • Timp de somn personalizat.
Suportă montajul standard și inversat, cu o rotație a ecranului de 180°. Include accesorii de bază cu șuruburi pentru o instalare ușoară. Pentru montarea inversată, rotiți ecranul în setările camerei pentru a afișa imaginea în mod normal.
Porniți camera dvs. de securitate în trei pași simpli.
 • Descărcați aplicația Mi Home.
 • Activați Mi 360° Home Security Camera 2K.
 • Deschideți aplicația, căutați dispozitivul dvs. și conectați-vă la acesta. Gata!
 • Observații:
 • * Fotografiile sunt doar în scop ilustrativ, claritatea poate varia în funcție de afișajul utilizat.
 • * Control vocal disponibil pe difuzoarele inteligente și afișajele inteligente care funcționează cu Google Assistant sau Amazon Alexa.
 • * Cardul Micro SD se vinde separat.
 • * Înregistrează aproximativ 10 secunde dintr-un film. Camera poate fi declanșată prin mișcare la fiecare 3 minute - 30 de minute.
 • * Imaginile sunt doar pentru ilustrare, luminozitatea imaginii poate varia în funcție de afișajul utilizat.
 • * Suportă dispozitive care rulează Android 4.4, iOS 9.0 și versiuni ulterioare.
 • * Pentru a asigura funcționarea normală, nu așezați camera într-un mediu excesiv de umed sau în alte locații în care poate fi deteriorată de apă..
 • * Camera de securitate Mi 360° Home Security Camera 2K a obținut certificarea Kitemark™ pentru dispozitive IoT rezidențiale de la British Standard Institution (BSI), o companie de îmbunătățire și standardizare a afacerilor. În plus, aplicația Xiaomi Home a obținut certificarea Kitemark™ pentru aplicații digitale sigure. Obținerea certificării Kitemark™ înseamnă că produsele Xiaomi sunt conforme cu cele mai bune practici de securitate, inclusiv cu standardul EN303645 emis de Institutul European de Standarde în Telecomunicații (ETSI)..

Specificații

Specificații

Culoare

Alb

Model

MJSXJ09CM

Tip produs

Cameră IP

Memorie

până la 32 GB

Compatibilitate

Android 4.4 și versiuni ulterioare

iOS 9 și versiuni ulterioare

Funcții

Detectarea miscarii

Mod viziune nocturnă (10 LED-uri termice)

360° View

Comunicare

Wi-Fi

Wi-Fi 2.4G

802.11 b/g/n

Formate video acceptate

H.265

Rezoluție de înregistrare video

2K

1296p

Microfon incorporat

Da

Câmp de vizualizare

110°

Interval de temperatură

-10°C ~ 50°C

Culoare

Alb

Greutate

310 g

Înălţime

115 mm

Lăţime

78 mm

Grosime

78 mm

Conținut

Cablu USB

Camera

Suport montaj pe perete

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi 360° Home Security Camera 2K
Rating-ul dumneavoastra