Cameră IP

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

4.3

Recenziile contează: 8

279,99 Lei
Mi Coin
Ai primi 27 Mi Coins Afla mai multe
Livrarea gratuită pentru plata online

Camera de securitate Mi 360 ° Home 1296p Pro înseamnă opțiuni de conectivitate mai largi. Imaginea cu rezoluție înaltă vă va permite să vedeți mai multe detalii, iar gateway-ul Bluetooth încorporat asigură o funcționare convenabilă a sistemului Smart Home.

 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
279,99 Lei
Mi 360° Home Security Camera 2K Pro Calitate super clară a imaginii 2K, inteligență artificială îmbunătățită 3 megapixeli | Panorama 360° | Culori complete în condiții de lumină slabă | Detecție AI a persoanelor
Funcții îmbunătățite
 • Protecție fizică
 • Reducerea zgomotului cu două microfoane
 • Wi-Fi dual-band
 • Gateway Bluetooth
3 milioane de pixeli îmbunătățiți pentru imagini și mai clare Camera de securitate Mi 360° Home Security Camera 2K Pro are 3 milioane de pixeli, o rezoluție de 2304 × 1296, o claritate mai mare a fiecărui cadru. * Rezoluție HD standard: 1920 × 1080 = 1080p (2 milioane de pixeli); Rezoluție HD îmbunătățită: 2304 × 1296 = 1296p (3 milioane de pixeli).
 • 1080p
 • 1296p
Deschiderea mare F1.4 și obiectivul 6P asigură o calitate excelentă a imaginii Obiectivul cu diafragmă mare F1.4 lasă să pătrundă mult mai multă lumină, capturând imagini detaliate chiar și în condiții de iluminare redusă. Obiectivul complet modernizat reduce în mod eficient refracția pentru imagini mai clare și mai detaliate.
Viziunea nocturnă îmbunătățită în infraroșu oferă imagini clare chiar și în condiții de lumină scăzută Lumina infraroșie de 940 nm, fără strălucire roșie vizibilă, vă asigură liniștea dvs. și a familiei dvs.; senzorul de imagine cu sensibilitate ridicată afișează o imagine color chiar și în condiții de lumină slabă.
 • Comută la video alb-negru în condiții de iluminare slabă Cameră full-color în alte condiții decât cele de lumină slabă
 • Afișează în continuare imagini video color în condiții de iluminare slabă Mi 360° Home Security Camera 2K Pro
Design cu microfon dublu cu anulare a zgomotului de fundal pentru apeluri vocale mai clare și bidirecționale Aceasta acceptă apeluri vocale bidirecționale în timp real, având microfoane duble care utilizează tehnologia activă de anulare a zgomotului pentru a reduce în mod eficient ecoul și a îmbunătăți calitatea apelurilor.
Monitorizarea video, supravegheați ceea ce este important pentru dvs. în orice moment, de oriunde, accesați de la distanță ieșirea video de pe smartphone, tabletă sau Mi Smart Clock*. Pur și simplu cereți ceasului deșteptător inteligent Mi să afișeze imagini video în timp real. * Mi Smart Clock și alte dispozitive care pot fi combinate cu acest produs trebuie să fie achiziționate separat.
Vedere panoramică 360° cu panoramare, înclinare și zoom pentru o monitorizare cuprinzătoare, fără unghiuri moarte Echipat cu un motor rotativ cu două axe, cu un unghi de vizualizare orizontală de 360° și un unghi de vizualizare verticală de 118°. Controlul aplicației Mi Home și imagini panoramice cu ajutorul cărora veți vedea mai mult.
Protecție fizică pentru confidențialitate completă Dacă nu doriți ca monitorizarea camerei să fie activată, puteți activa capacul fizic prin intermediul aplicației Mi Home. Când este pornit, obiectivul camerei se va roti automat în jos în interiorul carcasei pentru a vă proteja intimitatea..
Conexiune Wi-Fi dual-band fără întârzieri Suportă conexiuni Wi-Fi dual-band 2,4GHz/5GHz, reduce interferențele de semnal, îmbunătățește viteza de transmisie și oferă o conexiune mai stabilă - fără întârzieri.
Gateway-ul Bluetooth încorporat permite conexiuni inteligente Camera de securitate Mi Security Camera 2K Pro este prevăzută cu un gateway Bluetooth încorporat. Conectați-vă dispozitivele Bluetooth pentru a vizualiza datele dispozitivelor prin intermediul aplicației Mi Home. Accesați setările pentru a vă conecta dispozitivul la casa inteligentă Xiaomi.
Navigare fără probleme, economie de spațiu Tehnologia de codificare video H.265 de ultimă generație permite o vizualizare fără întreruperi, fără schimbarea condițiilor de rețea, economisește lățimea de bandă și oferă imagini clare și detaliate. Videoclipurile H.265 necesită doar 50% din spațiul pe disc necesar pentru videoclipurile H.264 tradiționale la același număr de pixeli și aceeași rată de biți, ceea ce înseamnă că economisiți jumătate din spațiul pe disc.
 • Economisește 50%
  spațiu video
 • Economisește 50%
  capacitate
Suportă montajul standard și inversat. Rotire a ecranului la 180°. Include accesorii de montare incluse. În cazul montării inversate, rotiți ecranul în setările aplicației pentru a afișa corect imaginea.
Trei metode de stocare pentru o mai mare securitate Suportă trei metode de stocare, cardul Micro SD local, dispozitivele NAS și cloud-ul, astfel încât să puteți face o copie de siguranță a datelor dumneavoastră.
 • Slot pentru card Micro SD pentru o capacitate de stocare a datelor de până la 32 GB
 • Stocare NAS pentru protecția confidențialității
 • Stocare gratuită în cloud timp de 7 zile a clipurilor video declanșate de mișcare
Activați camera dvs. de securitate în trei pași simpli
 • Descărcați aplicația Mi Home
 • Activați Mi Security Camera 2K Pro
 • Deschideți aplicația, căutați dispozitivul dvs. și conectați-vă la acesta. Asta este tot.

Videos

 • Mi 360 Home Security Camera 2k Pro

Specificații

Specificații

EAN

6934177719721

Model

MJSXJ06CM

Tip produs

Cameră IP

Memorie

până la 32 GB

Compatibilitate

Android 4.4 și versiuni ulterioare

iOS 9 și versiuni ulterioare

Funcții

Detectarea miscarii

Rotație liberă cu 360 °

Mod de noapte

Comunicare

Wi-Fi

Wi-Fi 2.4G

Wi-Fi 5G

802.11 a/b/g/n/ac

Bluetooth 4.2

Formate video acceptate

H.265

Rezoluție de înregistrare video

2K

1296p

Microfon incorporat

Da

Câmp de vizualizare

110°

Interval de temperatură

-10°C ~ 50°C

Culoare

Alb

Greutate

349 g

Înălţime

122 mm

Lăţime

78 mm

Grosime

78 mm

Informații suplimentare

Operațiune silențioasă

Montare pe perete sau tavan

Conținut

Cablu USB

Camera

Suport montaj pe perete

Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Termenii de Confidențialitate și Utilizare Google.
Recenzati:Mi 360° Home Security Camera 2K Pro
Rating-ul dumneavoastra