Telefoane mobile

Mi 9 6/128GB Ocean Blue

începand de la 0,00 Lei

Redescoperiți conceptul de performanță cu Xiaomi Mi 9! Procesorul revoluționar Qualcomm va duce experiența de joc la un nivel inaccesibil. Camera tripla AI de 48MP iti va extinde viziunea foto!

Mi Coin
Ai primi Afla mai multe
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
0,00 Lei

48MP. Detaliile contează.
Cameră triplă AI ultra-clară

Design de sticlă holografică Curbat grațios Senzor de imagine Sony 48MP Scor foto DxO la nivel superior Premiera mondială a Qualcomm® Snapdragon ™ 855 Procesor Hyper-flagship Obiectiv cu unghi ultra-larg, foarte nou cu macro fotografie O perspectivă și mai largă
Capacul camerei din sticlă safir Ultra-dur și rezistent la uzură Afișaj Samsung AMOLED Raport ecran-corp de 90,7% 20W încărcare rapidă fără fir Încărcare wireless practică și rapidă Senzor de amprentă pe ecran îmbunătățit Viteză de deblocare cu 25% mai mare
Design de sticlă holografică Curbat grațios
Senzor de imagine Sony 48MP Scor foto DxO la nivel superior
Premiera mondială a Qualcomm® Snapdragon ™ 855 Procesor Hyper-flagship
Obiectiv ultra-unghi foarte nou cu macro fotografie O perspectivă și mai largă
Capacul camerei din sticlă safir Ultra-dur și rezistent la uzură
Afișaj Samsung AMOLED Raport ecran-corp de 90,7%
20W încărcare rapidă fără fir Încărcare wireless practică și rapidă
Senzor de amprentă pe ecran îmbunătățit Viteză de deblocare cu 25% mai mare

Chiar mai puternic, Snapdragon ™ 855
Încărcare wireless mai rapidă de 20W
Fii primul care experimentează
noi oportunități

Procesor Snapdragon ™ 855 incredibil de rapid
Jocuri mai rapide cu 20%, performanța procesorului a crescut cu 45%,
Performanța AI sa îmbunătățit cu 300%.
Cel mai mare upgrade din istoria Qualcomm® Snapdragon ™

De-a lungul istoriei smartphone-urilor, Snapdragon ™ a fost acolo ca un motor care alimentează dispozitive în întreaga lume. Acum, Snapdragon ™ 855 prezintă un alt salt înainte în performanță. Realizat cu tehnologie de proces de 7 nm, experiență de joc cu 20% mai rapidă, performanță îmbunătățită cu 45% a procesorului și performanță AI cu 300% mai rapidă, acesta conduce pachetul și suntem mândri că suntem primii care îl pun în mâinile dvs. prin Mi 9.

6 GB|Până la 128 GB

* Declarațiile făcute pe această pagină cu privire la procesorul Qualcomm® Snapdragon ™ 855, inclusiv jocuri cu 20% mai rapide, performanțe îmbunătățite cu 45% ale procesorului și 300% AI puternic, sunt obținute de pe site-ul oficial al Qualcomm.
Comparațiile cu procesorul generației anterioare se referă la Qualcomm® Snapdragon ™ 845.

Snapdragon ™ 855 super-rapid
Cu două tehnologii Turbo pentru accelerarea dublă

Optimizarea sistemului face ca performanța rapidă să fie și mai rapidă. Optimizările profunde ale sistemului Xiaomi garantează că telefonul va menține starea ideală pentru un an și jumătate de utilizare, iar Game Turbo permite și mai multă viteză pentru experiențe de joc extraordinare.

 • Încă funcționează fără probleme după utilizare prelungită

  Optimizare profundă a sistemului

 • Experiență de joc optimizată

  Joc Turbo accelerație

* Datele de mai sus au fost obținute de laboratoarele Xiaomi, iar rezultatele pot varia în funcție de diferențele de mediu, versiunea software și ediția produsului.

Încărcați mai rapid cu prima încărcare rapidă fără fir de 20 W din lume Încărcare
wireless, așa cum nu ați mai văzut până acum

Zilele încărcării wireless lente, au ramas în trecut. Noile inovații au făcut acum posibilă atingerea încărcării complete în 90 de minute cu încărcarea fără fir - este chiar mai rapid decât încărcarea tradițională cu fir de 18W.

* Datele de mai sus au fost obținute de laboratoarele Xiaomi. Actualizările de viteză efectuate sunt în comparație cu generația anterioară de telefoane Xiaomi, iar rezultatele pot varia în funcție de diferențele de mediu, versiunea software și ediția produsului. Încărcătorul wireless Mi (20W) inclus cu telefonul este necesar pentru încărcarea rapidă fără fir de 20W.

Senzor de imagine Sony 48MP
Cameră triplă ultraangulară AI
cu o calitate extraordinară,
una dintre cele mai bune din lume

Cel mai înalt senzor de imagine din lume pentru smartphone-uri de până acum.
De patru ori rezoluția, de trei ori sensibilitatea la lumină

Ce înseamnă să ai o cameră cu de patru ori mai mulți pixeli decât smartphone-ul tipic de 12MP? Înseamnă că atunci când măriți imaginea, există încă suficiente detalii pentru a crea o fotografie de calitate. Cu senzorul de jumătate de inci și pixeli mari de 1,6 μm 4-în-1, fotografiile sunt pline de culoare. De fapt, camera Mi 9 face fotografii cu mai multe detalii decât un televizor 4K.

Noua cameră triplă AI nouă - Mai mult decât un alt obiectiv
Un unghi mai larg și o fotografie mai aproape

Secretul fotografiei uimitoare? Trei obiective esențiale: unghi larg, teleobiectiv și ultra grandangular. Mi 9 are un obiectiv cu o vedere mai largă decât obiectivele tipice, iar camera este capabilă să corecteze distorsiunea. Suportă chiar și fotografia macro, deci nu există limite pentru creativitatea ta.

Unghiul larg de 117 ° vă permite să surprindeți întregul peisaj într-o singură fotografie

Atingeți stelele
Moduri avansate pentru Noapte și Lună

Cu marele senzor de imagine de 1,6 μm 4-în-1 și senzor de imagine CMOS de 1/2 ”, Mi 9 duce experiența modului Xiaomi Night la un alt nivel. Apoi, cu modul Lună, măriți pentru a vedea raze de lună în fotografiile dvs.

Este posibil ca telefoanele vândute în loturi inițiale să nu includă modul Moon, care va fi adăugat ulterior prin actualizarea OTA. Actualizările pot avea rate de progres diferite; Vă rugăm să consultați site-ul oficial MIUI (en.miui.com) pentru versiunile viitoare.

Cameră selfie de 20 MP Înfrumusețează camera
frontală cu modul portret AI

Senzorul de înaltă rezoluție de 20MP poate combina în mod inteligent pixeli într-un singur pixel de 1,8 μm, făcând fotografiile mai luminoase în condiții de lumină slabă. Cu modurile îmbunătățite AI Beautify și AI portrait, fiecare selfie devine capodoperă de vis.

Design de sticlă olografică
Design ușor, curbat
De o frumusețe de nedescris

Schemă de culori olografică
Paletă de culori olografică,
nu o singură culoare
Simțiți viitorul cu culori
care se mișcă și se leagănă cu lumina

Dacă ați fost vreodată fascinat de misterele unui cer de noapte înstelat, atunci vă va plăcea aspectul acestui telefon. Realizat cu o acoperire la nivel de nanometru, finisajul scoate în evidență toate culorile luminii pe măsură ce lovește telefonul, creând o vedere spectaculoasă.

Design ușor curbat
Mai mult decât o suprafață curbată
Sentiment de nedescris în mâinile tale

Spatele curbat oferă telefonului un aspect elegant, dar mai mult decât atât, se simte confortabil în mână, încadrându-se perfect în curbura palmei.

6,39 "Samsung AMOLED Dot drop Afișaj ecran complet
90,7% raport ecran-corp, bărbie îngustă de 3,6 mm

Ca urmare a dedicării noastre neîncetate pentru evoluția ecranului complet, Mi 9 oferă o experiență captivantă posibilă prin personalizare: senzorul în ecran, camera selfie miniaturizată și senzorul de proximitate cu ultrasunete ne-au permis să creștem bărbia cu 40% mai mult îngust, până la doar 3,6 mm.

Raportul ecran-corp de 90,7% a fost obținut prin datele de laborator Xiaomi. Metodele de măsurare pot varia în cadrul industriei, iar rezultatele pot varia.

Frumusețea fiabilității
Corning® Gorilla® Glass 6
Husă de 243 mm² dintr-o singură bucată, din sticlă safir

Frumusețea Mi 9 nu stă doar în culorile sale, ci si în durabilitatea sa solidă. Corning® Gorilla® Glass 6 oferă ecranului o protecție de încredere. Capacul camerei este realizat din sticlă safir care oferă o protecție durabilă.

Senzor de amprentă pe ecran îmbunătățit
GPS cu frecvență dublă
și buton AI independent

Recunoaștere optică a amprentelor pe ecran, cu 25% mai rapidă
Practic și convenabil

Prin utilizarea senzorului de amprentă digitală pe ecran, amprenta dvs. este scanată utilizând o focalizare dinamică extrem de precisă, asigurându-vă că scanarea nu este afectată de lumina puternică sau de mâinile uscate

Buton AI independent
Un alt buton face diferența

Pur și simplu apăsați pentru a vă activa Asistentul Google. Butonul este, de asemenea, personalizabil - Doriți acces mai ușor la cameră? Porniți întotdeauna modul de citire? Acum puteți seta butonul AI pentru a face acest lucru atunci când atingeți de două ori. După ce îl încercați, nu veți mai dori să renunțați la el.

 • Metode de plată
  NFC
  ce acceptă Android Pay
 • Navigare
  Actualizata GPS cu frecvență dublă
  Poziționare de navigație foarte precisă

Comentarii:

* Declarațiile făcute pe această pagină cu privire la procesorul Qualcomm® Snapdragon ™ 855, inclusiv jocuri cu 20% mai rapide, operațiuni cu 45% mai rapide și AI cu 300% mai puternice, sunt obținute de pe site-ul oficial al Qualcomm. Comparațiile cu procesorul generației anterioare se referă la Qualcomm® Snapdragon ™ 845.

* Memoria liberă reală și capacitatea pot varia din cauza diferiților factori. Deoarece sistemul de operare ocupă o parte din memoria RAM, memoria reală disponibilă este mai mică decât cea indicată. Deoarece telefonul vine cu aplicații preinstalate, dimensiunea de stocare reală este mai mică decât cea specificată. Toate datele de pe această pagină privind încărcarea și durata de viață a bateriei sunt obținute de la laboratoarele Xiaomi. Rezultatele reale pot varia în funcție de diferențele dintre versiunea software, mediu și ediția telefonului și pot să nu reflecte produsul real.

* În ceea ce privește afișajul pe ecran complet, telefoanele Xiaomi au un design curbat cu colțuri rotunjite elegant. La măsurarea dreptunghiului format de la cele mai îndepărtate capete ale fiecărui colț, ecranul are o lungime diagonală de 6,39 țoli (suprafața de afișare reală poate fi puțin mai mică). Termenul „Afișare pe tot ecranul” indică faptul că telefonul are un raport mare între ecran și corp în comparație cu telefoanele tradiționale Xiaomi. Raportul ecran-corp de 90,7% a fost obținut prin datele de laborator Xiaomi. Metodele de măsurare pot varia în cadrul industriei, iar rezultatele pot varia; Este posibil ca telefoanele vândute în loturi inițiale să nu includă afișajul Always-On multicolor, care va fi adăugat ulterior prin actualizarea OTA. Actualizările pot avea rate de progres diferite; Vă rugăm să consultați site-ul oficial MIUI (en.miui.com) pentru versiunile viitoare.

* În ceea ce privește camera, „Scorul foto DxO de nivel superior” se referă la scorurile foto DxOMark pentru smartphone. Pentru mai multe informații, consultați: https://www.dxomark.com; Este posibil ca telefoanele vândute în loturi inițiale să nu includă urmărirea mișcării sau modul Moonlight, care va fi adăugat ulterior prin actualizarea OTA. Actualizările pot avea rate de progres diferite; Vă rugăm să consultați site-ul oficial MIUI (en.miui.com) pentru versiunile viitoare.

* În ceea ce privește recunoașterea amprentelor digitale, telefoanele vândute în loturi inițiale pot să nu includă optimizarea deblocării cu lumină redusă, care va fi adăugată ulterior prin actualizarea OTA. Actualizările pot avea rate de progres diferite; Vă rugăm să consultați site-ul oficial MIUI (en.miui.com) pentru versiunile viitoare.

* Dual SIM 4G necesită suportul serviciilor locale de operator de telecomunicații și este posibil să nu fie disponibil în toate regiunile. Doar anumite regiuni și operatori de telecomunicații acceptă VoLTE.

* Toate comparațiile făcute pe această pagină cu telefoanele tipice se referă la telefoanele tipice Xiaomi; Cu excepția cazului în care se indică altfel pe pagina produsului Mi 9, toate datele provin de la Xiaomi Laboratories, specificațiile de proiectare a produselor și datele furnizorilor. Datele de testare pot varia ușor între diferite versiuni de testare și medii de testare. Toate cifrele afișate pe pagina produsului sunt doar cu titlu de referință și pot să nu reflecte produsul real.

* Imaginile de pe această pagină sunt ilustrative, iar designul produsului real poate diferi.

Specificații

Specificații

Tip produs

Telefoane mobile

Procesor

Qualcomm® Snapdragon™ 845 (8 × Kryo™ 385, până la 2,8 GHz)

Proces tehnologic

10nm

Procesor grafic

Adreno™ 640

RAM

6 GB

Tipul ecranului

Atingere

HDR10

Super AMOLED

Diagonala ecranului

6,39"

Rezoluția ecranului

2340 × 1080 px

Protecție ecran

Corning Gorilla Glass 6

Funcții

Accelerometru

Senzor de lumina

Senzor de proximitate

Cititor de amprente pe ecran

Dual SIM

Busolă digitală

Telecomandă cu infraroșu

Giroscop

Camera din spate

48 MP + 16 MP + 12 MP

Diafragma camerei spate

ƒ/1,8, 1/2", 0,8µm (48 MP)

Funcțiile camerei spate

Zoom optic 2x

HDR

Panoramă

PDAF

Bliț dual LED

Camera frontală

20 MP

Diafragma camerei frontale

ƒ/2,0, 0,9µm

Funcțiile camerei frontale

HDR

Rezoluție de înregistrare video

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

[email protected]

Formate video acceptate

H.264

H.265

HDR

MPEG4

VC-1

VP8

VP9

Bliț

Incorporat

Comunicare

4G (LTE)

Wi-Fi 2.4G

Wi-Fi 5G

Wi-Fi Direct

Wi-Fi Display

802.11 a/b/g/n/ac

NFC

Bluetooth 5.0

Suport LTE B20

Da

Rețele acceptate

GSM: 2/3/5/8

WCDMA: 1/2/4/5/8

LTE FDD: 1/2/3/4/5/7/8/12/20/28

LTE TDD: 38/39/40

Navigare

GPS

A-GPS dual-band

GLONASS

Galileo

BeiDou

Conectivitate

USB tip C - 1 buc

Dual SIM

Dual SIM LTE - Suport pentru două cartele SIM în tehnologia LTE

Sistem de operare

Android 9.0 Pie

MIUI 10

Tipul de celulă

Li-Pol

Capacitatea bateriei

3300 mAh

Încărcare rapidă

Wireless 20 W

Încărcare la 27 W

Quick Charge 4.0+

Lăţime

74,67 mm

Înălţime

157,5 mm

Grosime

7,61 mm

Greutate

173 g

Materialul executării

Aluminiu

Geam securizat

Conținut

Acul tăvii SIM

Cablu USB tip C

Sursa de alimentare (Quick Charge 3.0)

Manual de instrucțiuni

Accesorii incluse

Husă de protecție

Culoare

Albastru

Memorie Încorporată

128 GB

Culoare

Albastru

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi 9 6/128GB Ocean Blue
Rating-ul dumneavoastra