Router Wi-Fi

Mi AIoT Router AC2350

199,99 Lei Mi Coin
Routerul Mi AIoT AC2350 se mândrește cu un interval de operare crescut și un semnal mai puternic. Suportă rețele de 2,4 GHz și 5 GHz în cooperare cu conexiunea gigabit LAN / WAN.
Livrare gratuită
 • Distribuitor român
 • Garanție oficială
 • 14 zile pentru retur
 
199,99 Lei
Mi AIoT Router
AC2350
Router inteligent Gigabit
 • Viteza wireless
  până la 2183 Mbps
  * WiFi dual-band de mare viteză
 • Cip Qualcomm Conexiuni de înaltă performanță și stabile
 • 7 amplificatoare de semnal independente Szerokie pokrycie nawet przez ściany
 • Antenă AIoT dedicată Conectare cu un singur clic pentru dispozitivele inteligente Mi
 • 128 MB RAM Conexiune stabilă pentru un număr de până la 128 de dispozitive*
 • Suportă MU-MIMO * Acces mai ușor la Internet pentru mai multe dispozitive
* Pentru detalii, consultați secțiunea de mai jos.
Mai rapid și mai inteligent
Experimentați viteze incredibile de 2000 Mbps
Router Mi AIoT AC2350
Viteze wireless de până la 2183 Mbps
Cip Qualcomm
128 MB RAM, conexiune stabilă
până la 128 de dispozitive
7 amplificatoare de semnal independente
de înaltă performanță
7 antene omnidirecționale de mare putere
Antene AIoT pentru conexiuni de rețea mai ușoare ale dispozitivelor inteligente
Router Gigabit AC1900 obișnuit
Viteze wireless de până la 1900 Mbps
Cip MTK
64MB RAM

6 amplificatoare de semnal integrate

6 antene omnidirecționale de mare putere de câștig
Fără optimizare
Viteză wireless teoretică de până la 2183 Mbps
Oferă streaming video și jocuri online fără probleme
Viteze Wi-Fi dual-band simultane de până la 2183 Mbps*. Banda de 2,4 GHz suportă 3 intrări și 3 ieșiri și are o viteză wireless teoretică de până la 450 Mbps pentru transmiterea semnalului pe distanțe mai mari și o mai bună penetrare în perete. Banda de 5 GHz suportă 4 intrări și 4 ieșiri cu o viteză teoretică fără fir de până la 1733 Mbps. Vitezele mai mari permit o experiență de internet mai fluidă atunci când transmiteți videoclipuri de înaltă definiție sau jucați lupte online.
* 2183 Mbps este viteza maximă teoretică fără fir atunci când se utilizează simultan benzile de 2,4GHz și 5GHz.
Vitezele efective pot varia în funcție de condițiile reale.
Cip Qualcomm
Asigură o funcționare mai stabilă a routerului
și o experiență de internet mai fluidă
Procesorul Qualcomm se ocupă în mod avantajos de redirecționarea atât a porturilor Gigabit Ethernet, cât și a semnalelor WiFi Gigabit dual-band, oferind capacități de procesare mai mari și o conexiune mai stabilă.
7 amplificatoare de semnal independente de înaltă performanță
Semnal puternic chiar și prin pereți
Benzile de 2,4 GHz și 5 GHz sunt operate separat în 3 și 4 amplificatoare de semnal independente de înaltă performanță (PA + LNA) pentru a îmbunătăți penetrarea pereților. Conexiunea WiFi dual-band asigură cu ușurință acoperire chiar și în casele mai mari. PA (amplificator de putere) amplifică în mod eficient puterea de transmisie a semnalului, în timp ce LNA (amplificator de zgomot redus) poate crește sensibilitatea receptorului de semnal.
Antenă autonomă AIoT
Descoperă rapid orice dispozitiv inteligent Mi și împerechează-l într-un singur pas
Antenă AIoT independentă încorporată pentru a detecta automat dispozitivele Mi Smart* din apropiere, configurare completă a rețelei într-un singur pas. Accesați o gamă largă de funcții inteligente prin deschiderea aplicației Mi Home / Xiaomi. Îi puteți ajuta pe părinții dvs. să configureze rapid dispozitive noi, chiar și atunci când sunteți plecat de acasă. * Suportă majoritatea dispozitivelor cu WiFi care se conectează prin intermediul aplicației Mi Home / Xiaomi Home.
128 MB RAM
Conexiune stabilă de până la 128 de dispozitive
Cei 128 MB de memorie RAM suportă conexiuni simultane de până la 128* dispozitive și asigură o transmisie de date și o conectivitate stabile pentru fiecare dispozitiv.
Tehnologia MU-MIMO
Acces mai ușor la Internet pentru mai mulți utilizatori
Tehnologia de intrare și ieșire multiutilizator (MU-MIMO)* permite antenelor multiple ale routerului să susțină mai multe dispozitive în același timp și acceptă transmiterea simultană de date de la mai multe dispozitive, astfel încât vitezele scăzute de pe un dispozitiv nu afectează vitezele de internet de pe alte dispozitive, oferind o experiență de internet mai fluidă.
* Dispozitivele finale trebuie să suporte MU-MIMO pentru a utiliza această funcție.
Toate porturile Gigabit Ethernet
Profitați la maximum de fiecare port
Echipat cu 1 port WAN gigabit și 3 porturi LAN gigabit. Răspunde cerințelor de acces în bandă largă pentru viteze de 100 Mbps și peste, suportând un debit maxim de 1000 Mbps.
 • Modem
 • Porturi Ethernet Gigabit
 • Maximizează conexiunea de bandă largă a ISP-ului dumneavoastră, ideal pentru viteze de bandă largă de 100 Mbps și mai mari
 • Modem
 • Porturi Ethernet Gigabit
 • Utilizează doar parțial conexiunea în bandă largă a ISP-ului din cauza limitărilor porturilor Ethernet de 100 Mbps
Experiențe inteligente, ușor de utilizat Setări de rețea rapide și simple. Include o serie de caracteristici practice, cum ar fi prevenirea accesului neautorizat și controlul accesului la internet. Mențineți confidențialitatea și securitatea rețelei.
 • Optimizare WiFi Testarea performanței cu un singur clic pentru a îmbunătăți performanța rețelei
 • Integrare dual-band Se conectează automat la banda de frecvență optimă
 • Prevenirea accesului neautorizat Primiți notificări atunci când utilizatorii neautorizați vă accesează Wi-Fi-ul și blocați-i instantaneu cu un singur clic
 • Protecția copiilor pe internet Z łatwością zarządzaj czasem spędzanym przez dzieci w Internecie i dostępnymi treściami
Disipare puternică a căldurii
Oferă o durată lungă de viață,
funcționare stabilă a routerului
Radiatorul de căldură din aliaj de aluminiu cu suprafață mare și pasta termică cu conductivitate ridicată îmbunătățesc în mod eficient performanța de disipare a căldurii. Găurile de ventilație de pe capacele de sus și de jos asigură o bună circulație a aerului. Mulți ani de funcționare fiabilă a routerului.
Testate cu rigurozitate în căutarea excelenței În colaborare cu cei mai importanți producători internaționali de instrumente de testare, cum ar fi Spirent și lxia, au fost efectuate teste extinse pentru a simula diverse scenarii de utilizare la domiciliu și condiții extreme pentru a asigura funcționarea stabilă a routerului în diverse condiții.
 • Teste de stabilitate a puterii Mai mult de 220.000 de cicluri de testare (4 scenarii, număr cumulat de cicluri de pornire/oprire a alimentării pentru 20 de dispozitive de eșantionare)
 • Testarea fiabilității structurale a echipamentelor Mai mult de 6 cicluri de testare (Test de cădere: pe o podea de marmură de la o înălțime de 0,75 m)
 • Testarea în condiții extreme Peste 1000 de ore (6 scenarii, teste în masă cu 4 dispozitive de probă)
 • Teste de sarcină a memoriei Mai mult de 180.000 de cicluri de testare (Numărul total de operațiuni de citire și scriere pe 20 de dispozitive de eșantionare)
 • Testarea mai multor conexiuni simultane de dispozitive 128 de dispozitive (Valori de acces combinate într-un mediu de laborator)
 • Testarea fiabilității memoriei flash Mai mult de 100.000 de cicluri de testare (Teste continue de citire/scriere Flash)
 • * Imaginile produselor de pe paginile de mai sus sunt doar în scop ilustrativ și pot fi ușor diferite de produsul real. Vă rugăm să vă referiți la produsul real.
 • * Datele de pe paginile de mai sus provin din laboratorul Xiaomi și au fost obținute în medii de testare specifice. Utilizarea reală poate varia ușor în funcție de fiecare produs în parte, de versiunea de software, de condițiile de utilizare și de factorii de mediu. Vă rugăm să consultați condițiile reale de utilizare.
 • * Serviciile furnizate de conținutul și caracteristicile prezentate pe paginile de mai sus nu pot fi garantate pe termen nelimitat și pot fi modificate din cauza modificărilor aduse drepturilor de autor, condițiilor comerciale sau tehnice. În cazul în care apar modificări, vă rugăm să consultați conținutul real și caracteristicile produsului.

Specificații

Specificații
Culoare Negru
Model AC2350
Tip produs Router Wi-Fi
Procesor Qualcomm QCA9563
RAM 128 MB
Memorie Încorporată 16 MB
Comunicare 2.4GHz 5GHz Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac
Sistem de operare OpenWRT
Conectivitate 2× RJ-45 (LAN) 1× RJ-45 (WAN)
Securitate transmisie wireless Ascunderea SSID-ului WPA-PSK WPA2-PSK
Antenă 7 antene externe
Gama de umiditate 10% ~ 90% RH
Interval de temperatură 0°C ~ 40°C
Materialul executării ABS Plastic
Culoare Negru
Lăţime 268 mm
Grosime 179 mm
Înălţime 177 mm (cu antene)
Certificate GB4943.1 GB9254-2008 YD/T993-1998
Informații suplimentare Viteză maximă LAN/WAN 10/100/1000Mbps
Conținut Router, Încărcător, Manual de instrucțiuni

Recenzii

Scrieti propria recenzie
Recenzati:Mi AIoT Router AC2350
Rating-ul dumneavoastra